2777
2789
عنوان

باردارای عزیز بیاید لطفا

61 بازدید | 10 پست

تو ۱۹ هفته هستم.حس هرچندروز خارش میگیره واژنم بعد پماد میزنم بهتر میشم.ولی بعد چندروز پماد نمیزنم.دوباره خارش میاد.لباس زیرهم تو خونه نمیپوشم.ماماگف ماست بخورم.شیرینی نخورم.موقع حموم‌مستقیم خودمو نشورم

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

پماد و خب استفاده کن تا خوب بشی کامل 

اگه می‌ترسی از پماد و آب و سرکه بشین 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس زیر بپوش ولی گشاد و نخی ، حتماا هم هر روز عوضش کن ، خودتو کامل خشک کن ، من سشوار گذاشتم پشت در به محضی که از دسشویی میام با اینکه دستمال توالت استفاده میکنم با سشوار هم خشک میکنم . تا چن روز اینکارو کن خوب میشی

ماست و شیرینی هم درست گفته . آب هم زیاد بخور ، دو سه روز یه بار با شامپو بدن فیروز خودت رو بشور ، فقط همین هیچ چیز دیگه نزن ، ژل بانوان و اینجور چیزا بدتره 

خدایا مواظب پسرم باش   
پماد و خب استفاده کن تا خوب بشی کامل  اگه می‌ترسی از پماد و آب و سرکه بشین

پماد ک داخلی نیس.میزنم ب بیرونم

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
لباس زیر بپوش ولی گشاد و نخی ، حتماا هم هر روز عوضش کن ، خودتو کامل خشک کن ، من سشوار گذاشتم پشت در ...

گف اصلا اونجاتو کفی نکن.بزار همون کف شامپو موهات ک بریزه رو بدنت.ب همونجا هم بخوره.کافیه.نباید مستقیم بشوریش.لباس زیرهم نمیپوشم

شدید نیس.هرچندروز یکم خارش میگیرم.ی مورد دیگه هم اینه از اول عروسی تا چندروز پیش موقع رابطه همش درد و سوزشه.دکترگف بعد زایمان خوب میشی.راست گفته؟

من ژل شستشوی واژن استفاده میکنم 

باکتری های مفید هم از بین میبرع.استفاده نکن

گف اصلا اونجاتو کفی نکن.بزار همون کف شامپو موهات ک بریزه رو بدنت.ب همونجا هم بخوره.کافیه.نباید مستقی ...

اتفاقا من اصلا نمیذارم کفش شامپو و صابون اینا بهش بخوره فوری میشورم ، چون تو اونا مواد قلیایی و اینحور چیزاش خوب نیس ، ولی شامپو بدن بچه خیلی ملایمه 

من خودم که قبلا خیلی حساس بودم واکثرا خارش میگرفتم ، از وقتی اینایی که گفتم رو  دارم رعایت میکنم الان دو ساله خدا رو شکر هیچ عفونتی نگرفتم 

خدایا مواظب پسرم باش   
شدید نیس.هرچندروز یکم خارش میگیرم.ی مورد دیگه هم اینه از اول عروسی تا چندروز پیش موقع رابطه همش درد ...

بنظر من بخاطر همینه که ترکیبات واژنت بهم خورده همین باعث سوزش رابطه و همین خارش هایی که میگی میشه ، منم داشتم ، دوس داشتی اینایی که گفتم رو امتحان کن نتیجه میگیری

سرکه واینام استفاده نکن

من واقعا از وقتی دیگه نه سرکه نه جوش شیرین نه ژل بانوان میزنم ، و همچنین شورت میپوشم و هفته ای دوبار تو حموم شامپو بچه میزنم دیگه واقعا راحت شدم

قبلش میگفتن نپوش ، هر ازگاهی سرکه بزن مدامم هی خارش میگرفتم

خدایا مواظب پسرم باش