2777
2789
عنوان

خرید و حرف و حدیثای بعدش😒

206 بازدید | 17 پست

سلام بچها 

من دیروز با خواهرم رفتم پاساژ مانتو واسه سر کارش میخواست بگیره بعد ۲ ساعت دقیقا داشت پرو میکرد اخرم ۲ تا برداشت حالا برگشته میگه خیلی بلنده مانتوش من اصن سر کار بلند نمیپوشم تا این حد( من هیچ نقشی تو انتخابش نداشتم و چون بهش میومد گفتم خوبه همین وگرنه من انتخاب نکردم چشم داشت خودش دید صدبار پرو کرد) یه جوری میگفت که انگار تقصیر منه بعد اومد تو اتاقم با مانتوش که تو تنش بود گفت باید با مامان میرفتم خرید 

دفعه اولشم نبود منم ناراحت شدم گفتم خب دیگه بامن نیا خرید انگار خودش چشم نداشته ببینه قدشو دوس داره یا نه

کار بدی کردم؟ شما جای من بودین چی میگفتین؟ 

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 

خودتونم هم جنس خودتون موقع خرید راه نمیایین:/ چ وضع خرید کردنه اخه بابا شما زنا دارین😄

،امین_داداش ،چگوارا سابق هستم:) ... حالا امین جونتون برگشته :) خواستند مارا تعلیق کنن غافل اینکه بذر بودیم؛) ......اقا سو تفاهم پی نیاد ما سر ب زیریم ب خداااا ما را گزارش نزنین یه چندتا بحث کردن و داشتن اختلاف نظر چیه مگه نباشه باید شک کرد!.... ودر اخر تشکر میکنم از نی نی یارها مخصوصا شبش که ما رو مورد عنایت قرار دادن و تعلیق نکردن  و به اخطار بسنده کردن کوچیک همتونم هستم:) واقعا چرا تاپیکام رو تعطیل میکنین😑عضو ستاد مبارزه با مرد ستیزی. بقیش یادم اومد میگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب شما رو میبره نظر بدی دیگه 

که مناسبش هست یانه 

لابد مادرتون تمام جوانب و درنظر میگیره و راهنمایی میکنه 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
خودتونم هم جنس خودتون موقع خرید راه نمیایین:/ چ وضع خرید کردنه اخه بابا شما زنا دارین😄

من والا خودم همیشه انتخاب میکنم میخرم نمیدونم چرا اینجوری میکنه دفعه قبلم سر پالتو خریدن اینکارو کرد هیچی نگفتم 

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 

تقصیر شماست میفهمین😡با ماها بحث نکنید

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

شما واقعا تو کرونا میرید بیرون ؟

میرید خرید لباس ؟

پرو میکنید ؟

بعد با همون تو خونه می‌چرخید ؟

وای خدایا !!!!!!!!!!!

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
وا خب شما رو میبره نظر بدی دیگه  که مناسبش هست یانه  لابد مادرتون تمام جوانب و درنظر میگ ...

حتما چون مادرش میگه نه این تنگه این کوتاه این دکمش فلانه یقش بازه خواهراسی خواسته اسی هم اینکارو کنه که نشده

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
وا خب شما رو میبره نظر بدی دیگه  که مناسبش هست یانه  لابد مادرتون تمام جوانب و درنظر میگ ...

من نظر دادم خودش مانتو داره تا مچ پاش... اگه چیزی انقد مهم باشه مثل قد خب باید به چشمش بیاد موقع خرید مگه من علم غیب دارم

شما واقعا تو کرونا میرید بیرون ؟ میرید خرید لباس ؟ پرو میکنید ؟ بعد با همون تو خونه می‌چرخید ؟ ...

یه مغازه رفتیم اونم صبح ک هیچکی نبود خودمم پرستارم نمیخواد این حرفارو بزنین با ماسک و شیلد و دستکشم رفتیم مغازه اول خریدیم اومدیم بیرون لطفا سرتون تو کار خودتون باشه

خوب همین ها رو بهش بگو  بگو من دیدم بهت مییاد گفتم بگیرش خودت صد بار پرو کردی چشمم که داشتی ما ...

گفتم ولی بازم خالی نشدم