2777
2789
عنوان

یه کار بد کردم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 40 پست

چطوری ش ا ش و😄😄

ناراحت نشی گلم شوخی کردم⚘

چند سالته؟؟ شاید سردیت شده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن خواب دیدی دیگ  منم اکثرا خواب مییبینم از جوب میپرم اونور پاهامو تکون میدم کلا خواب از کلم می ...

اره منم گاهی خواب میبینم از یکجای بلند سقوط کردم بعد قشنگ همون حس بهم دست میده با ادرنالین بالا از خواب میپرم

🌹💐تیکر تولد گل دخترمه💐🌹خدایا به همه خونه بزرگو خوشگل بده به منم همینطور😏😥زندگی گردن با مادرشوهر خر است😣زندگی بدون دخترم قطعا خرتر است🤗زندگی بدون خوردن ته دیگ زعفرونی خرتراز خر است😉زندگی بدون مادر خراستو خراست و خر😄خدایا مادرو پدرمو درپناه خودت حفظ کن😍آمینحس ششم جواب نمیدم همه چیز دست خداست جای بنده های خدا،به خودش توکل کنین

😂😂😂برا منم پیش اومده 

دقیقا تو خوابم رفتم دستشویی شروع کردم‌کار 

تکون خوردم دیدم خیسم😨 ابرم رف😂

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

😂😂😂برا منم پیش اومده  دقیقا تو خوابم رفتم دستشویی شروع کردم‌کار  تکون خوردم دیدم خیسم ...

وای😣😅😅😅😅

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
عزیزم چیزی مهمی نیست نترس ☺️ برو دکتر بگو برات آزمایش بنویسه  منم یه مدت عفونت کلیه گرفته بودم ...

واااااااااااای جدی؟خداروشکر که خوب شدی مهربون

حالا من ترس دارم تا وقتی برم ازمایش و جوابش بیاد

شاااااااشوووووو

باادب_باشیم#  

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
چند سالته؟ من یبار پنجم ابتدایی بودم خواب دستشویی دیدم جیش کردم

من دقیقا تا ۵ابتدایی شب ادراری داشتم

مامانم میگفت خجالت بکش بزرگ شدی

میگفتم دلشوره امتحانات نهاییم رو دارم😄😄😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
وای😣😅😅😅😅

😪‌😂تنبلیم‌میشد نگه داشتم صبح شه برم

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

واااااااااااای جدی؟خداروشکر که خوب شدی مهربون حالا من ترس دارم تا وقتی برم ازمایش و جوابش بیاد

نترس گلم بله البته تو خواب برام اتفاق نیفتاده چون شب تا صبح عین جغد بیدارم سریع میرفتم ولی جایی بودم کنمب تونستم برم خیلی سخت بود اصلا نمیشد نگهداشت 😔 یک هفته ای جواب آزمایشت میاد نگران نباش شایدم اصلا نداشته باشی گلم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

چطوری ش ا ش و😄😄 ناراحت نشی گلم شوخی کردم⚘ چند سالته؟؟ شاید سردیت شده

۲۰ سالمه اندازه چی سن دارم دیشب کلیییی ماست خوردم ممکنه از اونم باشه؟چون قبلا هرچقدرم آب زیاد میخودم از احساس سنگینی مثانه بیدار میشدم☹