تو خواب ادرار کردم دست خودم نبود دیشب آب زیاد خوردم خواب میدیدم تو صف دستشویی هستم نوبتم شد و رفتم داخل کارمو کردم یه آن با احساس اینکه زیر پام گرم شد از خواب پریدم دیدم اینجوری شده یه بارم هفته پیش اینجوری شد یعنی مشکل پیدا کردم؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن خواب دیدی دیگ منم اکثرا خواب مییبینم از جوب میپرم اونور پاهامو تکون میدم کلا خواب از کلم می ...
اره منم گاهی خواب میبینم از یکجای بلند سقوط کردم بعد قشنگ همون حس بهم دست میده با ادرنالین بالا از خواب میپرم
🌹💐تیکر تولد گل دخترمه💐🌹خدایا به همه خونه بزرگو خوشگل بده به منم همینطور😏😥زندگی گردن با مادرشوهر خر است😣زندگی بدون دخترم قطعا خرتر است🤗زندگی بدون خوردن ته دیگ زعفرونی خرتراز خر است😉زندگی بدون مادر خراستو خراست و خر😄خدایا مادرو پدرمو درپناه خودت حفظ کن😍آمینحس ششم جواب نمیدم همه چیز دست خداست جای بنده های خدا،به خودش توکل کنین
چند سالته؟ من یبار پنجم ابتدایی بودم خواب دستشویی دیدم جیش کردم
من دقیقا تا ۵ابتدایی شب ادراری داشتم
مامانم میگفت خجالت بکش بزرگ شدی
میگفتم دلشوره امتحانات نهاییم رو دارم😄😄😄
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...