2777
2789

نصفه شب با گریه بیدار شد گفت مامان دل درد دارم ...رفت دستشویی بالا آورد و نیم ساعت بعدشم گلاب به روتون اسهال😭😭از دیشب نه بالا آورده نه دیگه تا الان گفته دل درد دارم.خیلی نگرانم دارم میمیرم از استرس یعنی کرونا گرفته؟؟تبم نداره.ما هیچ جا نرفتیم حتی تو پاگرد هیچکسم خونه مون نمیاد .دیروز هر چی اون خورد منم خوردم فقط اون یه لیوان شیر خورد دیروز که من نخوردم که البته جوشوندم دادم بهش ظاهرا سالم بود.خودمم باردارم دارم سکته میکنم از دیشب کارم شده گریه😭😭😭...بنظرتون ممکنه شیر فاسد بوده باشه ؟؟؟

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا الان كه خوبه چرا حرص ميزني نه كرونا نيست بچه دلش سنگين شد رو دل كرد بالا اورد اگه امروز بي حال و باز بالا اورد بترس 

امروز و غذاي سبك بهش بده معده اش حساسِ الان

وا این همه استرس الکی حداقل به فکر تو دلیت باش

خیلی سخته همه ش فکر میکنم قراره بدتر شه آخه همه دارن این مریضی رو میگیرن

حالا الان كه خوبه چرا حرص ميزني نه كرونا نيست بچه دلش سنگين شد رو دل كرد بالا اورد اگه امروز بي حال ...

خدا کنه.آخه هیچوقت اینطوری نمیشد.اونم تو این شرایط با این علایم😥همه ش میگم نکنه بدتر شه .تو رو خدا واسم دعا کنید چیزی نباشه