2777
2789

سلام. کسی هست کمکم کنه

امروز روز سومه که از پریودم گذشته شنبه یه هفته مونده به موقع ام بی بی زدم منفی بود الان میترسم بی بی بزنم.

زیر دلم یهو درد میگیره و تیر میکشه. ببخشیدا ترشح زیادی هم دارم آبکیه.احساس میکنم پری شدم وقتی چک میکنم میبینم نه ترشح بوده.

تو رو خدا کسی اینجور بوده بعد بفهمه بارداره.۱ساله دارم اقدام میکنم نمیشه.یبارم سقط داشتم ۱ سال پیش.بچه اولمه.استرس دارم خیلی

آره منم همینجور بودم دقیقا، ترشح آبکی و درد پریودی. ۵روز بعد موعدم زدم بیبی مثبت شد ولی کمرنگ، روز بعدش دوباره زدم پررنگ تر شد

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زود بی بی زدی ، انشالله بارداری عزیزمم

منم وقتی باردار بودم همش احساس میکردم پریودم اومد میرفتم چک میکردم چیزی نبود ، من چهار روز بعد از موعدم زدم مثبت نشون داد ، ولی تا قبلش همش دردا و حالتای پریود داشتم 

خدایا مواظب پسرم باش   
خب الان که استرس چیزی رو عوض نمیکنه فقط اذیت میشی پریودیات منظمه؟

آره منظمه ۲۸ روزه اس دوره ام.الان سی روزه پریود نشدم.

این ماه سراز خود ۱۰ تا قرص دفاستون خوردم که صد در صد باردار بشم.

ولی نمیدونم امیدوار باشم یا نه

آره منم همینجور بودم دقیقا، ترشح آبکی و درد پریودی. ۵روز بعد موعدم زدم بیبی مثبت شد ولی کمرنگ، روز ب ...

بجز اینا علائم دیگه هم داشتین همون موقع؟؟ یعنی فقط اینا میتونه نشونه بارداری باشه؟ 

خیلی زود بی بی زدی ، انشالله بارداری عزیزمم منم وقتی باردار بودم همش احساس میکردم پریودم اومد میرفت ...

منم این علامت ها رو از یکی دو روز پیش دارم ولی علامت های مهمتر مثل سرگیجه و دل ضعفه شدید گرسنگی که بعضی از خانمها میگن ندارم میتونه فقط همونها نشونه بارداری باشه؟ 

بجز اینا علائم دیگه هم داشتین همون موقع؟؟ یعنی فقط اینا میتونه نشونه بارداری باشه؟ 

من فقط همینا بود علائمم. حالا باز تو هرکسی فرق داره

علائم بارداری و پریود مثل همه دقیقا، نمیشه تشخیص داد، تا اینکه فقط پریود عقب بیفته

آره منم همینجور بودم دقیقا، ترشح آبکی و درد پریودی. ۵روز بعد موعدم زدم بیبی مثبت شد ولی کمرنگ، روز ب ...

منم همين علايم رو داشتم تا٨روز بعداز موعد ولي بعدش ماهانه ام شروع شد دقيقا اين اتفاق دوبار واسم افتاده بنظرت ميشه اين احتمال رو دادكه خبري از بارداري بوده ولي رحمم نتونسته نكه داره

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
منم همين علايم رو داشتم تا٨روز بعداز موعد ولي بعدش ماهانه ام شروع شد دقيقا اين اتفاق دوبار واسم افتا ...

والا من شنیدم که رحم داره آماده میشه برای بارداری. چون تو اقدام پریود یکم بهم میریزه

منم این علامت ها رو از یکی دو روز پیش دارم ولی علامت های مهمتر مثل سرگیجه و دل ضعفه شدید گرسنگی که ب ...

آره عزیزم 

من گرسنگی و دل ضعفه فک کنم دیگه هشت هفته و ده هفته اینا داشتم

خدایا مواظب پسرم باش