2777
2789
عنوان

بچه هاتون😭😭😵😵😵

280 بازدید | 16 پست

سلام خانم هالطفابگین بچه هاتون توخونه وبیرون چه شلوغی هایی می کنن.پسرمن چهارسالشه خیلی شلوغه ومن عصبانی می شم وتنبیهش می کنم😭😭😭بعدش خیلی ناراحت می شم

مثلا توهرکارخونه دخالت می کنه جاروبکشم ظرف بشورم غذابپزم تمییزکاری کنم چیزی بدوزم کتابی بخونم حتی کوچکترین کارها.

البته بهش اجازه می دم که توکارهاشراکت کنه ولی خیلی اذیت می شم.تواتاقش بااسباب بازی هاش کمی بازی می کنه بیرون هم میبرمش اونجابدترمی شه وهمش بهانه وگریه.

باهاش بازی هم می کنم کلاتمام لحظات روز روباهاش هستم وثانیه ای آرامش ندارم

کمکم کنید🥴🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهیییی😅😅عین پسر من. کاش دخترم اینجوری بود. برعکس پسرم خاله زنک شده. همه کاری دوست داره انجام بده. ظرف میشوره کف آشپزخونه سیل میاد😅😅 منم‌ حرص میخوردم. ولی واقعا بعد مدتی خسته میشه. یکم بهش مسئولیت بده کم کم خسته میشه. فقط گیر نده بهش.

الهیییی😅😅عین پسر من. کاش دخترم اینجوری بود. برعکس پسرم خاله زنک شده. همه کاری دوست داره انجام بده. ...

خسته نمی شه باتمام قوا پیش به جلو.

وقتی اونکارومی کنه شماچه واکنشی نشون میدین

خیلی سخته🥺🥺

اقا ببین پسرت این کارا رو میکنه بعد عصبانی شو 

چون حوصله سر میر 

همه جا سرک میکنه 

نقطه امنی تو خونمون ندارم 

هر چی تخم کبوتر داشتم به عنوان توپ انداخته خونه همسایه 

دم به دم با خواهرش دعوا 

صدای تی وی روی ۴۰ 

دیگه چیزی یادم نمیاد

خسته نمی شه باتمام قوا پیش به جلو. وقتی اونکارومی کنه شماچه واکنشی نشون میدین

الان پسرم بزرگ شده . ولی تو همون سن ۴ سالگی خیلی از این کارها میکرد. حتی خیاطی میکرد. اینقده اعتماد به نفس داشت.‌فکر میکرد همه کاری میتونه انجام بده.‌من واسش کلی مقوا و کاغذ رنگی گرفتم با چسب ماتیکی. براش اشکال هندسی برش میزدم اینم ساعتها مشغول میشد. یا مداد شمعی گرفتم یک مقوای خیلی بزرگ به دیوار چسبوندم و نقاشی میکرد.رنگ انگشتی هم گرفتم نقاشی میکشید. کلا سوقش دادم سمت کارهای هنری😅😅😅😅 و گِل گرفتم گِل بازی میکرد. 

الان پسرم بزرگ شده . ولی تو همون سن ۴ سالگی خیلی از این کارها میکرد. حتی خیاطی میکرد. اینقده اعتماد ...

همه این کارهاروبراش می کنم ولی بازم توخونه به اندازه یه نفس باهام فاصله داره

خوابم نداره  

اقاا من پسرم اینجوری بود نتررررس، کله خراااب ، کم خواب و کم غذا، یکمم پرخاشکر و لجباز دیووووانه شده بودم تا ۶ سالگیش تحمل کردم بعد رفتیم روانشناس گفت بیش فعاله البته نوار مغز هم گرفتن عدم تمرکز هم داشت الان دو،سه ماهه دارو میگیره از درد و بلا راحت شدیم هم ما و هم خودش، بچه یکم ارکم و قرار گرفت اون موقع اکثر اوقات عصبانی میشد الان لطیف تر شده، همش با باباش سر کاراش دعواشون میشد بعد عذاب وجدان 😔 الا خدا رو شکر همش بغل و ناز و محبت خیلییی خوب شده

گفتم شاید به دردت بخوره