2777
2789
والا نمیدونم  امروز میخوام نزارم دیگه  فردا بی بی بزارم  نتیجه رو حتما بهتون میگم& ...

بی بی چک قبلیت چجوری بود من عکسشو ندیدم

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ شنبه ،۴ شنبه ،۵ شنبه بی بی گذاشتم  این ک فرستادم برای ۵ شنبس  از ۳ شنبه هاله افتاده بو ...

مثبته گلم مبارکت باشه

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.

مثبته عزیزم ایشالا به سلامتی به دنیا بیاریش

منم مثل شما از ۶ روز قبل پری بی بی چک هام هاله مینداخت و هر روز پررنگتر میشد 

یه روز قبل موعد هم ازمایش تیتر دادم مثبت بود 

☺️🤲🏼🙏🏼 خدايا كمك كن تا شور و ذوق يه چيزى رو داريم برسيم بهش نذار آرزوهامون از دهن بيوفته❤️
مثبته عزیزم ایشالا به سلامتی به دنیا بیاریش  منم مثل شما از ۶ روز قبل پری بی بی چک هام هاله می ...

فدات شم یک روزقبل از موعد بتات چند بود؟

دوباره هم تکرار کردی آزمایشتو؟

فدات شم یک روزقبل از موعد بتات چند بود؟ دوباره هم تکرار کردی آزمایشتو؟

یه روز قبل موعد بتام ۸۰۰ بود 

نه من دکترم نخواست تکرار کنم گفت عددش خوبه

دوشنبه هم رفتم سونو صدای قلبش رو شنیدم خداروشکر 

خیلی نگران سونو بودم اخه من پاسال توی ۹ هفته سقط داشتم 

☺️🤲🏼🙏🏼 خدايا كمك كن تا شور و ذوق يه چيزى رو داريم برسيم بهش نذار آرزوهامون از دهن بيوفته❤️
یه روز قبل موعد بتام ۸۰۰ بود  نه من دکترم نخواست تکرار کنم گفت عددش خوبه دوشنبه هم رفتم سونو ...

بسلااامتیییی عزیییزممم 

چقدر بتات بالا بوده پس 

خبالت راحت شده بوده پس

چ خوشرنگ عی جانم برو ازمایش مهمون داری تو دلت😍😍😍

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
فدات شم عزیزم ممنون  بنظرت برم آز نشون میده؟ بتا بالا هست یا باید بازم تکرارش کرد

اره دیگه بروحله التماس دعا واسه ما منتظرا