2777
2789
عنوان

خانومای کتاب خووون😎🤓⁦✌️⁩

1437 بازدید | 36 پست

یه خانووم کتاب خون شیش هیچ از بقیه جلو تره...😊😎⁦✌️⁩

کتاب خوب معرفی کنید جلوش هم موضوعش رو بنویسید ...

کتابای پیشنهادی من🤗🤗:

خاطرات سفیر.    (یه دختره که میره خارج درس بخونه و اتفاقاتی که براش می افتاد رو گفته...عالیه)

سلام بر ابراهیم(اصن مگه هست کسی این کتابو نخونده باشه😍😍)

یادت باشد.  (عاشقانه همسر یه شهید... زندگی کردن رو یاد آدم میده. فصل آخرشم گریه داره شدید😢)

آبنبات هل دار (طنز با لهجه بجنوردی)

سه دقیقه در قیامت( تجربه نزدیک به مرگ...باعث میشه آدمای بهتری باشیم خییییلییی عالیه)

ادواردو( درمورد ادواردو آنیلی...)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ابنبات هل دار و پسته ای دارچینی و خوندم اینا پشت سر هم هستن عالیهههههه بی نظر 

سه دقیقه در قیامت هم خوندم 

من او و ارمیا و داستان سیستان  امیر خانی هم خوندم 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
آبنبات هل دار همون آبنبات دارچینی هست؟؟؟ اگه اون باشه محشره مخصوصا من گویاش رو گوش کردم با صدای میر ...

عزیزم هر کدومش یه جلد پسته ای دارچینی هل دار 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
از بس درگیر درس خوندنم یادم رفته اسمشو نامه های نمیدونم کیه به ایدا عالیه☹️فکر کنم شاملوعه

شاملو 😐

سلام ابراهیم ۲😁✌

آنسوی مرگ،شبیهه سه دقیقه در قیامته طولانی تره

صدسال تنهایی،گیج میشه ادم از بس همه اسماشون یکیه ولی باحاله😁

لذات فلسفه،بعضی جاهاشو خودمم گیج میشم ولی قشنگه

دنیای سوفی،اونم فلسفیه یکم روانتره

شازده کوچولو،هیچی همینجوری دوسش دارم😂😂😂

خیلی از کتابامم هنوز نرسیدم بخونم تنبلم🙁

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
آبنبات هل دار همون آبنبات دارچینی هست؟؟؟ اگه اون باشه محشره مخصوصا من گویاش رو گوش کردم با صدای میر ...

آب نبات هلدار اولین کتاب این مجموعه بامزه است محسن هنوز بچه است، آب‌نبات پسته دار جلد دوم که محسن دبیرستان میره و آب نبات دارچینی تا اینجا آخرین جلد مجموعه‌ که امیدوارم ادامه داشته باشه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷