2777
2789
عنوان

غذای کمکی لطفا بیاین 😔

57 بازدید | 14 پست

اقا اخر چی درسته کلافه شدم 

۲ روز توی فرنیش یه پیمانه پودر شیر خشک ریختم  دیروز پرسیدم گفتن وااااا چرا پودر ریختی باید با اب قاطی میکردی در ضمن پسرمم معدش کار نداد  

حالا باز پرسیدم  چرا فرنیش شل شد وقتی ۳۰ میل شیرخشک اضاف کردم همه میگن چرا آب قاطی میکنی باید پودرش بریزی 

چی درسته تروخدا بگین

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

فرنیشو یکم شل تر بردار که شیرخشک میریزی سفت بشه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

سی میل شیر زیاده مگه چقدر فرنی بود،نصف شیرو میریختی خب

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حواست باشه از رو شعله بردار بعد شیر بریز،شیرو نباید گرما بدی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

شیر خشک جدا درست کن.چون مقدار ابش کم یا زیاد بشه معده بچه اذیت میشه وممکن یبوس بشه.

نگران شل شدنش نباش میتونی کمتر شیر بریزی یا فرنی ک بااب درست کردی خیلی غلیظ کنی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
سی میل شیر زیاده مگه چقدر فرنی بود،نصف شیرو میریختی خب

بابا سوال من چیز دیگس باید پودر شیرخشک بریزم یا شیرخشک اماده شده

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

پس باید شیرخشک حاظر کنم همشو نریزم ۱۰ میل بریزم 

بعدا کره چی خوبه شما ریختین

بابا سوال من چیز دیگس باید پودر شیرخشک بریزم یا شیرخشک اماده شده

چه فرقی داره گل؟ پودر رو ریختی،دیدی غلیظه آب اضافه کن،نخواستی شیرو آماده کن بریز

من زندادشم که نروژه میگه اینجا تو مهد به بچه ها مون از آرد برنج استفاده نمیکنن ،از آرد گندم استفاده ...

ولی ممکنه بعضی بچه ها به گندم حساسیت نشون بدن

باید پودر شیر خشک رو بزنی به آرد برنجی که تو آب پخته شده عزیزم البته بعد خنک شدن.توش كره هم بريز بچه يبوست نشه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
من زندادشم که نروژه میگه اینجا تو مهد به بچه ها مون از آرد برنج استفاده نمیکنن ،از آرد گندم استفاده ...

نوزاداي ايراني مستعد حساسيتن برا همين اول از برنج استفاده ميكنن و به همين دليلم غذاي كمكي رو دير شروع ميكنيم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️