2777
2789

نزدیگ س ساله ک ازدواج کردم 

یه پسر دو ساله دارم 

از اول زندگیم کلی صبر تحمل کردم ک زندگیم درست بشه اما نشد 

فیلم ملی و راه های نرفته اش اخلاق شوهر من اونجوریه 

اما بعد شکایت 

دیگع نمیزنه

از یه طرف هم مسولیت پذیر نیس  درست حسابی خرجی نمیکشه رفته تو باغ جای ارثی دارو ندارشو داده ک ب نام خودش نیس 

خودش هر جایی دلش خاست میره 

اما واسه من غیرتی میشه حتی خونه مامانم ب سختی میزاره 

الان بریدم یخرده پس انداز دارم تقریبا ۷۰ میل

نمیدونم چیکار کنم 

الان پسرمو تنها بزارم و برم فردا پس فردا اهش نگیره ک تنهام گداشت

البته مادرشوهرم طبقه بالا هستن با اونا خیلی صمیمی هست خیالم تخت میشه ک اونا نگهداری میکنن 

پسرمو ب این خاطر بر نمیدارم ک اخلاق شوهرمن 

ی جوریه روانیه

درسته قانونا مال منه تا ۷ سال ولی میدونم اذیتم میکنه دیوونه هس 

جای من بودید چیکار میکردید 

خونواد درست حسابی ندارم ک پشتم وایستن 

چند بار خواستم طلاق بگیرم اما نزاشتن 

اما الان ک ی خرده پس انداز دارم زبونم درازه ک خودم میتونم حداقل ی خونه اجاره کنم حتی پدرم اجازه طلاق نده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشاور اگر نمیاد و دیگه فکر میکنی راهی نیست 

طلاق بگیر 

چند سالته

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍

یکی از زندگی با مادر پدر خستش

یکی از زندگی با همسر😕

خدا کمکتون کنه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یکی از زندگی با مادر پدر خستش یکی از زندگی با همسر😕 خدا کمکتون کنه

حق  دارن منم خسته ام

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍
حق  دارن منم خسته ام

شما چرا خانوم دکتر😕

خب چرا انتخاب اشتباه میکنید

من همش نگران بچه هایی که قرار بدنیا بیان و زندگی کنن هستم

این همه طلاق و بدبختی😑😑😑😑

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

استارت من خودم خیلی مشکل دارم دخالتای خوانوادهشوهرم از همشون بدتر نزدیک همم هستیم طوری بود خواهرشوهرم به مامانم گفت برید بچه رو سقط کنید باردارم اما به طلاق فکر نمیکنم اینده ی بچه هامه دیر واسه جا زدن سعی کن بیخیال باشی بخاطر بچت که مثل باباش بزرگ نشه

استارت من خودم خیلی مشکل دارم دخالتای خوانوادهشوهرم از همشون بدتر نزدیک همم هستیم طوری بود خواهرشوهر ...

خب منم مثل تو دخالت خونوادشونم از ی طرف 

...ادم از ی جایی خسته میشه عزیزم 

صبر کن میبینی 

البته انشالله ک مشکلت حل بشه 

شما چرا خانوم دکتر😕 خب چرا انتخاب اشتباه میکنید من همش نگران بچه هایی که قرار بدنیا بیان و زندگی ...

عزیزم اگر‌مادرم حالش خوب نباشه بچه هم حالش خوب نخواهد بود دیگه ....گفتم اگر رفتی مشاور و....و همه راه ها رو نرفتی طلاق هم راهی که خدا گذاشته پیش پای آدم

عزیزم اگر‌مادرم حالش خوب نباشه بچه هم حالش خوب نخواهد بود دیگه ....گفتم اگر رفتی مشاور و....و همه را ...

درسته😊