2777
2789

سلام

هرنکته ایده تجربه میرسه ب ذهنتون مرسی

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دو سال پیش درست نکردم... ولی دیدم اگه نگیرم تو دلم میمونه و پارسال رفتیم گرفتیم.. الان انقدر اون کلیپ و دوست دارم که توی بدترین حال هم باشم اونو میبینم حالم خوب میشه... خیلی هم خوب بود.. با خیال راحت رفتیم لباس انتخاب کردیم... با خیال راحت رفتم آرایشگاه و یه آرایش خیلی خیلی ساده کردم و موهام تا زیر باسنمه و گذاشتم باز باشه. هیلی خوب شد 

من دو سال پیش درست نکردم... ولی دیدم اگه نگیرم تو دلم میمونه و پارسال رفتیم گرفتیم.. الان انقدر اون ...

منظورم از اینکه با خیال راحت رفتیم اینه که دیگه موقع عروسی نبود که هم استرس‌ عروسی و داشته باشم هم استرس‌ کلیپ.. هم دنبال لباس عروس باشم هم لباس برای کلیپ 

با لباس عروس نرو فقد

اون ک نه

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
عینک افتابی ببر چند تا لباس ست و اسپرت هم ببر

لباس اسپرت نتونسم جور کنم

منظورم از اینکه با خیال راحت رفتیم اینه که دیگه موقع عروسی نبود که هم استرس‌ عروسی و داشته باشم هم ا ...

اره خیلی خوبه

اون ک نه

کلا ب نظرم سلیقه ای...مثلا من عاشق لباس اسپرتم اما تو فرمالیته نه ی پیراهن رنگ روشن کلوش ست با کراوات اقای داماد...موهای باز...ارایش ساده ی دسته گل کوچولو موچولو رنگ سفید...کفشای بدون پاشنه و تخت دیگ همینا ب ذهنم رسید😂❤

لباس اسپرت نتونسم جور کنم

من خودم یه لباس بلند سفید ساده پوشیدم با یه تاج گل ستش... یه جا هم یه شلوار جین و تیشرت و کت بافت با کلاه... شوهرم هم یه قسمتش کت تک با شلوار... یه قسمتش هم مثل من کت بافت پوشیده بود 

کلا ب نظرم سلیقه ای...مثلا من عاشق لباس اسپرتم اما تو فرمالیته نه ی پیراهن رنگ روشن کلوش ست با کراوا ...

اتو مو سشوار اینا لازمه؟

نمیخای بری ارایشگاه؟

ارایشگا نمیتونم

چون میریم جای دور

ولی گروهشون کارای ارایشم انجام میدن