2777
2789

دیشب خودش گفت فردا بریم بیرون، بعد زنگ زدم الان میگه ما رفتیم یه شهر دیگه واسه کاری. به نظرتون وقتی خودش ازت خواسته باهاش بری بیرون، نباید الان حداقل یه پیام میداد که امروز نریم من کار دارم یا  ....

منم متاسفانه از همچین آدمهایی متنفرم، یه جورایی سر کار گذاشتن طرف، بعدم من از اون نخواستم بریم بیرون خودش خواست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید یه چیزی پیش اومده 

فرصت نکرده اطلاع بده

قصدش کوچیک کردن شما نبوده

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

سرکار گذاشتت تو هم مث سارا چدنی بزنش😂😂😂😂

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

زنداداشو باید فقط زد تو دهنش😬😒 اصن چ معنی میده زنداداش و مهربونی کرد😂نریزین سرم شوخی کردم

اسی ولش کن دیگه جایی دعوت کرد نرو

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

اصلا بهش چیزی نگو 

دفعه بعدی ،دقیقه نود کنسل کن بگو ببخشید کاری پیش اومد رفتم جایی .

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺