2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ترم ۲مربی مهد هستم  آره بازار کار داره  البته من می‌خوام دو سال بعدش و تربیت معل ...

چطوری میخوای بری تربیت معلم

من میخوام تازه امسال ثبت نام کنم

میشه راهنماییم کنی

چطوری میخوای بری تربیت معلم من میخوام تازه امسال ثبت نام کنم میشه راهنماییم کنی

دو سال فوق دیپلم و میخونم با این رشته 

دو سال بعدش میرم تربیت معلم

آره علمی کاربردی

اللهم عجل لولیک الفرج
حقوقش برا من300تومن بود..اینجا فکنم نهایت تا500 اگرررر بدن پیش تازه فکنم همین500اینا بدن

آخه از یه نفر پرسیدم انصراف داده بود از دانشگاه 

میگفت اصلا خوب نبوده و کار نداشته 

میترسم برم بعد کار نداشته باشه 

دو سال فوق دیپلم و میخونم با این رشته  دو سال بعدش میرم تربیت معلم آره علمی کاربردی

تربیت معلم رو چه دانشگاهی میری؟ 

بعد که تربیت معلم خوندی به معلمی استخدام میشی؟ یا باید آزمون بدی اگر قبول شدی استخدام بشی

آخه از یه نفر پرسیدم انصراف داده بود از دانشگاه  میگفت اصلا خوب نبوده و کار نداشته  میتر ...

کلا نمیدونم چجوریه جاهای دیگه.من ک حتی رشتمم مرتبط نبود چندماهی کاراموز بودم بعد ی کلاس داد بهم اما خب حقوقی نداره مگر فقط برا علاقت بری

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》