2777
2789
عنوان

اونایی که عمل جراحی بینی کردن

131 بازدید | 23 پست

اونایی که عمل جراحی بینی کردن بخیه‌های داخلیتون کی افتاد؟ مال من ۱۹ روز پیش عمل بوده. هنوز همونجا جا خوش کردن. نمیافتن. 

فین هم که نمیشه کرد یه چیز قوی بگین بریزم تو بینیم مخاطش نرم شه؟

😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کن خودشون میوفتن. من سال95عمل کردم چند روز پیش دیدم یه نخ آبی از بینیم اومد بیرون  

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
من قصد دارم عمل کنم اما تو این اوضاع میترسم 😁

الان بد شد محدودیت اعمال کردن. ۲۰ روز پیش خوب بود اوضاع. دکتر هم گفت ما تو یا محیط استریل عمل میکنیم و .... حتی خودم هم آزمایش دادم تا عمل انجام شد.

😊
الان بد شد محدودیت اعمال کردن. ۲۰ روز پیش خوب بود اوضاع. دکتر هم گفت ما تو یا محیط استریل عمل میکنیم ...

عکس قبل و بد میدی؟؟؟چقدهزینه  عمل شد؟

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
شوخی نکن.... جدی واقعا؟ 

اره. باور کن. هر چند وقت یه بار میبینی یکی دو. تاش میوفته 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
کجاعمل گردی چقد؟چ مدلی؟

کرج عمل کردم. ۷۸۰۰ ولی با آزمایشا رو همه چیزای جانبیش حدودی ۱۰ تومن شد. مدل طبیعی. فقط یه قوز روی بینی رو میخواستم برداره و یکم نوک بینی رو بده بالا. استخونی بود

😊
عکس قبل و بد میدی؟؟؟چقدهزینه  عمل شد؟

هنوز اصلا عکس نگرفتم از بد عمل اینقدری باد داره و زشته بذار بادش بخوابه میام تاپیک میزنم عکسشو میذارم. هزینش ۷۸۰۰ شد 

😊
اره. باور کن. هر چند وقت یه بار میبینی یکی دو. تاش میوفته 

من پس خیلی امیدوار بودم تو همین دو سه هفته بیافته😆😆😆 با مخاطش روزای اول چی کار کردی؟ سفت شده داره اذیت میکنه

😊
من پس خیلی امیدوار بودم تو همین دو سه هفته بیافته😆😆😆 با مخاطش روزای اول چی کار کردی؟ سفت شده داره ...

با سرم شستشو نمیدی؟