2777
2789

خانومای گل سلام

بچه ای که حرف گوش نمیده یا بعضی وقتا بزرگترا رو میزنه چه راهی داره بهتر شه 

البته سه سالشه و ناخواسته اینکارو میکنه بعدشم خودش ناراحت میشه

همشون اینطورن جدیدا

خواهرم متولد ۷۸

فکر میکنم از اون موقع ب بعد بچه ها خوی وحشی داشتن😐😐😐

من همش ۸سالم بود از خواهرکوچیکم تعجب میکردم مدتها میرفتم تو فکر این چرا اینجوریه😕😕😕😕

اون زمان همش جن ب ذهنمون میرسید

میگفتیم جن داره😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی عصبانی هستش بشین جلوش توی چشماش نگاه کن و با آرامش بهش بگو چرا الان عصبانی هستی. وقتی میخوای به حرفت گوش بده هم این کار رو بکن. بگیرش بغلت نوازشش کن و آروم ازش خواهش کن که این کار رو انجام بده در مورد زدن هم همین طور فقط آرامش. 

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
لوس شده  جدی باید باهاش برخورد بشه وگرنه فقط آبروی آدم رو میبره  تربیت بچه از خودش مهم ت ...

من شاغلم. خودم و همسرم جدی هستیم ولی خونه مامانم یا عمه ش بره دیگه لووووووووووس میکنن بیا و ببین 

وقتی عصبانی هستش بشین جلوش توی چشماش نگاه کن و با آرامش بهش بگو چرا الان عصبانی هستی. وقتی میخوای به ...

این روش خویبه اما بعضی وقتا لجم درمیاد میزنمش متاسفانه

من شاغلم. خودم و همسرم جدی هستیم ولی خونه مامانم یا عمه ش بره دیگه لووووووووووس میکنن بیا و ببین&nbs ...

بچه خواهر منم اینطور شد 

اوایل همش از این کارا میکرد هی می گفتن بچست بچست حالا دیگه ۱۱ سالشه واقعا بی اخلاق و داغون و لوسه فقط باعث خجالته حواست باشه خودت 

سفت و سخت بفهمون بهش کارش بده . مثلا چیزایی که دوس داره رو ازش بگیر یه مدت وقتی این کارو کرد تا بفهمه بده. نه اینکه هی بگی بچست ناخواسته بود و...     

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
این روش خویبه اما بعضی وقتا لجم درمیاد میزنمش متاسفانه

زدن اعصاب بچه رو داغون میکنه و توی بزرگ سالیش تاثیر بسیار بدی داره. ضررش هم فقط به خودت بر میگرده. وقتی خودت اعصابت خورد میشه چشمت رو ببند و یه نفس عمیق بکش به این فکر کن که طرف مقابلت فقط یه بچه هستش بیپناه و تنها تکیه گاهش توی. شما اگر بزنی بچه رو طفل معصوم پیش کی بده شکایت کنه. سخته اما عملی هستش. تو داری آینده یک نفر رو می سازی پس کمی صبورتر و ملایمتر باش. زمانی که حالشو نداری تنهایش بذار و برو یه  اتاق دیگه برای چند دقیقه. ببخشید زیاد نوشتم.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
بچه خواهر منم اینطور شد  اوایل همش از این کارا میکرد هی می گفتن بچست بچست حالا دیگه ۱۱ سالشه و ...

گمونم این بهترین راهه 

من اصلا کوتاه نمیام

از بچه لوس بدم میاد 

به مادرمم گفتم زد دعواش کن 

باهاش حرف نزن تا معذرت بخواد و تکرار نکنه

بعضی وقتا تو چشاش نگاه میکنم میگم چرا میزنی میخنده

گمونم این بهترین راهه  من اصلا کوتاه نمیام از بچه لوس بدم میاد  به مادرمم گفتم زد دع ...

خب هنوز خوب حساب نبرده از دعوا کردنت که میخنده یه بار چند ساعت جدی باش و سریع مهربون نشو تا ازت حساب ببره   

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
زدن اعصاب بچه رو داغون میکنه و توی بزرگ سالیش تاثیر بسیار بدی داره. ضررش هم فقط به خودت بر میگرده. و ...

نه عزیزم. ممنونم که راهنمایی میکنید خواهری جان 

حق باشماست . میزنمش خودم دیووونه میشم از ناراحتی