یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی عصبانی هستش بشین جلوش توی چشماش نگاه کن و با آرامش بهش بگو چرا الان عصبانی هستی. وقتی میخوای به حرفت گوش بده هم این کار رو بکن. بگیرش بغلت نوازشش کن و آروم ازش خواهش کن که این کار رو انجام بده در مورد زدن هم همین طور فقط آرامش.
و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
این روش خویبه اما بعضی وقتا لجم درمیاد میزنمش متاسفانه
زدن اعصاب بچه رو داغون میکنه و توی بزرگ سالیش تاثیر بسیار بدی داره. ضررش هم فقط به خودت بر میگرده. وقتی خودت اعصابت خورد میشه چشمت رو ببند و یه نفس عمیق بکش به این فکر کن که طرف مقابلت فقط یه بچه هستش بیپناه و تنها تکیه گاهش توی. شما اگر بزنی بچه رو طفل معصوم پیش کی بده شکایت کنه. سخته اما عملی هستش. تو داری آینده یک نفر رو می سازی پس کمی صبورتر و ملایمتر باش. زمانی که حالشو نداری تنهایش بذار و برو یه اتاق دیگه برای چند دقیقه. ببخشید زیاد نوشتم.
و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......