🌷🌷👣 سلام خانمای گل من بیمارستان مهدیه آی وی اف شدم امروز ۳۶ هفتم کامل میشه انشاءالله مرداد ماه زایمانم هنوز نرفتم واسه اینکه مشخص بشه زایمانم چجوری هست میخواستم ببینم چون آی وی اف هستم حتماً سزارین میشم و خود بیمارستان مهدیه قبول میکنه سزارین؟ ممنون میشم راهنماییم کنین😘
❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹ . انشاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهیآمینبرای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم انشاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
چشم مرسی عزیزم ازراهنماییت ....خداخیرت بده ...یعنی نمک و زردچوبه فقط میزدی؟ شما چنین هات توچندتا نی ...
واسه منم تو یه نی بودن
❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹ . انشاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهیآمینبرای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم انشاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
یعنی ۳تا جنین تو ۱نی بعد دوتا شو انتقال میده اون یکی را میندازه یا دوباره فریز میکنه؟
واسه من دوتا جنین انتقال دادن دوتاشم تو یه نی بودن دیگه براشما نمیدونم چند تا میخوان انتقال بدن فک کنم بستگی به سن و اینکه چندمین بار آی وی اف میکنین داره
خیر و خوشبختی و عاقبت بخیری بچتو ببینی ...واسه منم از ته دلت دعاکن بادفعه اول باردارشم واقعا دیگه نم ...
ممنونم عزیزم انشاءالله به امید خدا😘😘
انشاءالله واسه شما هم همون بار اول جواب میده دوقلو انشاءالله به امید خدا. توکل کن به خدا مطمئن که همه چی درست میشه فقط اصلا نباید استرس داشته باشی