2777
2789
عنوان

مامانایب که آی وی اف شدین واسه زایمان حتماً سزارین میشیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4533 بازدید | 34 پست
چشم مرسی عزیزم ازراهنماییت ....خداخیرت بده ...یعنی نمک و زردچوبه فقط میزدی؟ شما چنین هات توچندتا نی ...

واسه منم تو یه نی بودن

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ۳تا جنین تو ۱نی بعد دوتا شو انتقال میده اون یکی را میندازه یا دوباره فریز میکنه؟

واسه من دوتا جنین انتقال دادن دوتاشم تو یه نی بودن دیگه براشما نمی‌دونم چند تا می‌خوان انتقال بدن فک کنم  بستگی به سن و اینکه چندمین بار آی وی اف میکنین داره

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
واسه من دوتا جنین انتقال دادن دوتاشم تو یه نی بودن دیگه براشما نمی‌دونم چند تا می‌خوان انتقال بدن فک ...

خیر و خوشبختی و عاقبت بخیری بچتو ببینی ...واسه منم از ته دلت دعاکن بادفعه اول باردارشم واقعا دیگه نمیتونم دوباره از اول شروع کنم 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
خیر و خوشبختی و عاقبت بخیری بچتو ببینی ...واسه منم از ته دلت دعاکن بادفعه اول باردارشم واقعا دیگه نم ...

ممنونم عزیزم ان‌شاءالله به امید خدا😘😘

ان‌شاءالله واسه شما هم همون بار اول جواب میده دوقلو ان‌شاءالله به امید خدا. توکل کن به خدا مطمئن که همه چی درست میشه فقط اصلا نباید استرس داشته باشی