نامزد سابقمو میگم .... دلم براش خیلی تنگ شده ... با اینکه همو دوس داشتیم خودم به هم زدم چون مطمئنم باهاش بدبخت میشدم .... بچه ها نکنه احمق بشم برم بهش پیام بدم .... خیلی میومد تو پی ویم منم بلاکش کردم😭😭 الان یه حسی بهم میگه با یکی تو رابطس ...چه جوری جلوی خودمو بگیرم ... لدفا نگین چرا دوسش داشتی ولش کردی چون یقین داشتم همو بدبخت میکنیم دوران نامزدی هم واسه همینه و من خیلی منطقی کار کردم ... الان شبا تا دیر وقت انلاینه 😭😭 نامرد چه زود رفت سراغ یکی دیگه
هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی به این فکر کن که اون ادم به اندازه تو خوش شانس نبوده امکانات تورو نداشته ... امکانات شامل تمام چیز هایی میشه که توداری خانواده ،تربیت، سواد ،دوستان، تفکر و...
خوردتت میکنه اونموقع حس بدی که داری میشه 2تا حس بد
خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :| وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوردتت میکنه اونموقع حس بدی که داری میشه 2تا حس بد
ممکنه یعنی😔
هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی به این فکر کن که اون ادم به اندازه تو خوش شانس نبوده امکانات تورو نداشته ... امکانات شامل تمام چیز هایی میشه که توداری خانواده ،تربیت، سواد ،دوستان، تفکر و...
شمارشو پاک کن. از همه جا هم بلاکش کن. تا هیچ اثری نباشه ازش. بعدم خودت بهمش زدی. تمومه دیگه. اصن اون شاید فردا رفت ازدواج کرد. دیگه ب کاراش کار نداشته باش. افرین ک عاقلانه تصمیم گرفتی و با احساست تصمیم نگرفتی. انشاالله ک موفق باشی و یه آینده خوب و همسری شایسته داشته باشی
شمارشو پاک کن. از همه جا هم بلاکش کن. تا هیچ اثری نباشه ازش. بعدم خودت بهمش زدی. تمومه دیگه. اصن اون ...
ممنون عزیزم ... شمارش حفظم😓
خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :| وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
بیخیال چه یه ماه چه چند سال بالاخره که نمیتونه تنها بمونه
یعنی ممکنه این کارش نشون دهنده این باشه اون چنان که میگفت و ادعا میکرد دوسم نداره
بنظرم خیلی داری خودتو اذیت میکنی. تو ک انقد عاقلانه تصمیم گرفتی بعیده باز الان ب این چیزا فک کنی. تو جواب منفی دادی طبیعیه ک مهرت از دلش بره بیرون و بره ازدواج کنه. الان زن و شوهرایی هستن ک چن سال باهم زندگی کردن و مدام مرده ادعای دوست داشتن میکرده بعد طلاق گرفتن و مرده بعد یک ماه ازدواج مجدد کرده. یا هم زنش فوت کرده و سریع ازدواج کرده. شما ک نامزد بودی دیگه. این فکرارو بنداز بیرون از سرت. خودتو سرگرم کن. ک بهش فک نکنی.