2777
2789
عنوان

کاربری جدید مهرپاکان کسی میدونه

383 بازدید | 15 پست

؟؟؟؟؟؟؟؟؟‌

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کاربر به نام آنشرلی20 هست خیلی مشکوکه! احتمالا خودشه

هرچی میزنم بالا نمیاد کاربریش

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 
عزیزم اگه خبری یا کاربری از مهرپاکان داری تورو خدا ب منم بده.ی ساله ندیدمش اصن دیگه.معلوم نیس بعد تر ...

پست بالابه شمامشکوکن که خودش باشی😂

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
پست بالابه شمامشکوکن که خودش باشی😂

چی میگی بابا.همه جا رو زیر و رو کردم دنبالشم.پست بالا عقل ازسرش پریده.ان شاالله خدا شفاش بده.انگار دیوونم ساعت ۴شب تاپیک بذارم دنبال خودم بگردم.خدا گواهه بعضی مردم عقل ازسرشون پریده گویا

چی میگی بابا.همه جا رو زیر و رو کردم دنبالشم.پست بالا عقل ازسرش پریده.ان شاالله خدا شفاش بده.انگار د ...

عزیزم من بهتون گفتم که پست بالاروببینین وگرنه اصلا به من چه مربوطه کی هست وکی میخوادباشه😐😐😑

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
عزیزم من بهتون گفتم که پست بالاروببینین وگرنه اصلا به من چه مربوطه کی هست وکی میخوادباشه😐😐😑

بله حق باشماست ببخشید.

ناراحتم خیلی اخه.تاپیک زدم حدودیه ساعت پیش ک ببینم کسی دیدتش تازگیا یا وسی کاربری جدیدشا داره؟.ی کاربری ب نام گل_گلدون1 اومد و گفت من نیشناسمش و اینم(مهرآبی) کاربریشه.بعدم نظرشو پاک کرد و رفت.منم انقددد گشتم پیدا نکردم ینی اصن اون نبود.خلاصه مسخرم کرد ازهمین ناراحتم ک چرا اینطوری میکنن باادم.وگرنه شما حرفی نزدین😍😍😍😍🥰

عزیزم اگه خبری یا کاربری از مهرپاکان داری تورو خدا ب منم بده.ی ساله ندیدمش اصن دیگه.معلوم نیس بعد تر ...

ندارم،ولی خیلی دوست دارم بدونم چی شد ،اگر چیزی ازش فهمیدی به منم بگو من تقریبا تمام تاپیکاشو خونده بودم

بله حق باشماست ببخشید. ناراحتم خیلی اخه.تاپیک زدم حدودیه ساعت پیش ک ببینم کسی دیدتش تازگیا یا وسی ک ...

ان شاءالله پیداش میکنی گلم ناراحت نباش🌹