2777
2789

بخاطر شرایط کرونا دلم نمیخواد بچه م حضوری بره مدرسه.میخوام معلم خصوصی آنلاین بگیرم براش سال تحصیلی رو فقط آخر سال بره امتحاناشو بده و امسالو پاس کنه.کسی میدونه میشه یا نه.لطفا پیشنهاد غیر انتفاعی و ...ندین به همه شون فکر کردم هزینه ش برام مسئله نیست  دلم راضی نیست که کلا بره بیرون از خونه.شاید بگین آنلاین خوب نیست و یاد نمیگیره اما خداروشکر بچه م توانایی ش رو به من ثابت کرده و میدونم از عهده ش برمیاد و من ترجیح میدم خودم تو خونه سختی بکشم و کمکش کنم .کلاس اول هست امسال .

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
دیگه خودتون بریدین و دوختین الان چی بگیم،

پرسیدم که از طرف آموزش و پرورش این امکان وجود داره دانش آموز ثبت نام بشه مدرسه ولی فقط برای امتحانات حضور داشته باشه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمیدونم دقیقا تو این فکر بودم که اگه کلاسا حضوری بود نفرستمش خودم درسش بدم آخرش بره امتحان بده. دختر من غیرانتفاعی میره ولی اونجام شلوغه کلاسشون پارسال ۲۲ نفر بودن

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
واسه کلاس اولی ها خیلی سخت میشه آنلاین بخونن

بله😔میدونم.ولی چاره ای ندارم .ولی ماشاالله بچه م باهوشه باهاش خیلی کار کردم با حروف و نوشتنشون آشناست.صفر کیلومتر نیست.