2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بانک رسالت داداشم گرفت از محل کارشم گرفت

بانک رسالت  یکساله  گرفتید؟؟

رس مبلغ وامهاش زیاده مکه؟من شنیدم تا سقف ۳۰  تومن میده

قسط هاش  زیاد نبود؟

میشه  بگید چقدر

ممنون  میشم  راهنمایی  کنید

فقط از خدا بخواه از جایی که خبر نداری رزق و روزی یک خونه نصیبت کنه. چون اگر بخوای با حقوق کارمندی وکارگری حساب کتاب کنی معلومه جور در نمیاد . پس از خدا بخواه و قناعت و صرفه جویی کنید  

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)

ما ی سال بعد ازدواجمون یکم پول داشتیم تو یکی از شهرای کوچیک اطراف خونه خریدیم طلاهامم فروختم چون همسرم هی میگفت ما خونه نداریم وامم داشت روش بعد یکمم کسری داشتیم دادیم رهن 

خودمونم اجاره بودیم بعد سه سالم وام برداشتیم اونجارم فروختیم خونه خریدیم

مامان دوتا دخمل ناز 😍
وام خونه اولی ها ویه مقدارم از بانک مهر ایران،البته پیش خرید کردیم،توکل به خدا کم کم بدیم

وام  خونه  اولیها  رو پول گذاشتید ۶  ماه  باشه داخل بانک؟؟

مهر ایران  چه جوری  وام  میده  شرایطش رو میگی لطفاااا

۴سال خورده ایی طبقه بالای پدرشوهر(خودهمسرم ساخته بود بدونه یه هزاری کمک) قرعه کشی پشت هم و وام مسکن یه خونم مسکن مهر ثبت نام کردم خریدم و یخورده از طلاهام همرو جم کردم دادم یه خونه 

اون طبقه بالا هم همسرم بخشید به مادرش😐😐😐

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
ما ی سال بعد ازدواجمون یکم پول داشتیم تو یکی از شهرای کوچیک اطراف خونه خریدیم طلاهامم فروختم چون همس ...

از کجاها وام  گرفتید؟؟

ممنون  میشم  راهنمایی  کنید

بانک مهر اقتصاد  طرح مثیاق ۴   سودش ۴%

چقدر  وام  میدن؟؟

پولتون  رو گذاشتید چند ماه باشه؟؟

من  شنیدم  مهر اینجوریه که مثلا  باید ۵۰  تومن  بزارم  بانک  یه ۶  ماه  باشه  بعد  به من  وام  بدن؟

بانک رسالت  یکساله  گرفتید؟؟ رس مبلغ وامهاش زیاده مکه؟من شنیدم تا سقف ۳۰  تومن میده ...

عزیزم داداشم گرفته خودم زیاد درجریان نیستم مبلغی رو فک کنم 4ماه میذاشت بعد دوبرابرشو بهش وام میدادن که باید تو 10ماه یا بیشتر قسطاشو میداد .بانک مسکنم وام میده 

خدایا خیلی شکرت   
از کجاها وام  گرفتید؟؟ ممنون  میشم  راهنمایی  کنید

من ۶ماه پول خوابوندم بانک صادرات ده تمن بعد ۶ماه چهارده تمن ۷درصد داد خوب بود وام اثاثیه اگه اشتباه نکنم همین خورده ریزهارو جم کنی خدا برکت میده میخری

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
چقدر  وام  میدن؟؟ پولتون  رو گذاشتید چند ماه باشه؟؟ من  شنیدم  مهر اینجور ...

دقیقا شرایط شو نمی دونم همسرم بلده بهترین کار اینه بری بانک و سوال کنی ازشون .

چقدر پول داری  ؟؟

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)