الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دنیای من⚽ دنیای شما🌍 صلح طلبم ولی جنگ بلد اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن چون من زبون گوساله ها رو حالیم نمیشه اینجا چندتا گوساله هست که فرار کردن اسمشو نمیارم فک کنم ساکن استر...✋
هر رو صبح که از خاب پامیشی همش نگرانی ولی قبلا اینجوری نبود ارامش خییلی بود با اینکه امکانات الان نبود یه گوشی تلفن خونه بود ولی خبرای بد توش نبود استرس نبود یادش بخیرررر
چون عصر اکواریوس شروع شده و ما در حال دوره گذار هستیم ظاهرا همه چیز بهم ریخته است . در نهایت همه چی خوب میشه . ممکنه بدتر از اینم باشه . تغییر بعد زمین و جهان . شیفت زمین .
من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من میجوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......