2777
2789

من کلا سوهرم خیلی غیرتیه قبلا که خیلی حساس بود اما الان خوبه اما بعضی جاها کارایی میکنه خندم میگیره😂

مثلا اون روز دیدم تو اینستا یع اقا بهم پی ام داده سلام خوبین بعدگوشیم دست شوهرم بود براش نوشت تو چطوری جاکش با اون قیافه ک ..ری ت من بعدا دیدم غش کردم از خنده 😂😂

یا تو خیابون یهو دستش دورم حلقه میکنه یکی حواسش نیس نخوره بهم

😂😂😂

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من عاشقه غیرتی شدنشم مخصوصا وقتی تو خیابون دستشو میندازه دوره کمرم ک کسی بهم نخوره یا وقتی از خیابون رد میشیم و من سمته ماشینام جاشو با من عوض میکنه ک خودش سمته ماشین باشه و بلایی سرم نمیاد❤

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

یا خدا من اگع گوشی مو کسی برداره از طبقه 12 شوتش میکنم بیرون 😤😤😠

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !

دوماه از دوستیمون گذشته بود داشتم از دور میرفتم سمتش کنار ماشینش منتظرم بود یهو یه گله سرباز رد شدن یکیشون بهم تیکه انداخت اومدم رفت یقه سربازه رو گرف اوناهم همه ریختن سرش یه کتک مشتی خورد بمیرم براش 😂