2777
2789

از اول بگو

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو فقط

1 نفر لایک کنه

😍

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫

اره داشتم میگفتم وقتی ۹ سالم بود مامانم با اینکه خودش خیلی مذهبیه بهم گف منو بابا به عنوان پدر مادرت وظیفه داریم تورو راهنمایی کنیمو تو مسیری که داری میری کمکت کنیم ولی این خودتی که باید راحتو انتخاب کنی هرجور خودت دوس داری میتونی کلا بی حجاب باشی میتونی چادری باشی یا هرجوری که خودت صلاح میدونیو تصمیم میگیری......

که البته من تصمیم گرفتم حجابمو داشته باشم ولی چادری نباشم.....

IeyIayehajnoonam@

بیا