2777
2789

سلام دخترا

همسر من آدم خیلی شوخ طبعو شادابی بود اصلا اوکی بود همه جوره از لحاظ روحی

ولی الان بی انگیزه و بی حوصله شده میگه گرونیا بی حوصلم کرده هی باید با مشتریا سروکله بزنم و و و 

منم درکش میکنم ولی نمیدونم چطوری بهش انگیزه بدم

خودمم جدیدا واقعا از دست این مسائل کرونا و گرونی بی حوصله و خسته شدم ولی سعی میکنم به اون نشون ندم

ولی نمیتونم اونو این مدلی ببینم سخته یهو ببینم از این رو به اون رو شده هنوز دوران عقدیم اخه این مدلی شده😥😔

شما تجربشو داشتین؟؟ اگه داشتین کمکم کنین

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞

حقم داره..ولی شایدیه مشکلی داره

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم  اولا اینکه  بهش با حرفای  انگیزشی انگیزه بدید  

و یکم هیجان  وارد رابطتون کن مثلا  تدارک ی عصرونه ببین  و بهش  بگو  بیا بریم بیرون  و برید بیرون   منظورم اینه  ک کلا نشون بدید تحت هر شرایطی  کنارش هستید  و  زندگی  هنوز  قشنگیای خودشو داره  و اصلا جلوش نگید  اینو کم دارم  اونو میخوام یا هر چیزی  

فروشنده چیه؟

فروشنده نیست ی کارگاه کوچیک دارن شریکی

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞
حقم داره..ولی شایدیه مشکلی داره

اره حق که داره ولی این تغییراتش یهوییه

هرچی ازش پرسیدم گفت هیچی نیست فقط از سروکله زدن و کار کردن خسته شدم 

از این گرونیا

لعنت به باعث و بانیش که هممون رو افسرده و پرخاشگر کردن 

دقیقا زندگیامون خیلی مشکلات داره

الان هرروز تو خونه ها بحث هستش

عزیزم  اولا اینکه  بهش با حرفای  انگیزشی انگیزه بدید   و یکم هیجان  وارد ر ...

نه من اصلا بهش نمیگم فلان چیزو ندارم یا کم دارم

بهش میگم بریم مهمونی میگه حوصله ندارم

میگم بریم میخوام برا خونمون فلان چیزو بخرم میگه حسش نیست 

کلا نمیدونم چشه

استارتر من ک مجردم بریدم ب خدا  دوس دارم کار پیدا کنم  برام سخته تو این سن از پدر و مادر ...

منم دوس دارم کار پیدا کنم ولی کو  کار

خودمم بریدم

تحریما کم بود کرونام اصافه شد

اره حق که داره ولی این تغییراتش یهوییه هرچی ازش پرسیدم گفت هیچی نیست فقط از سروکله زدن و کار کردن خ ...

شاید یه مسئله ای ذهنش رو درگیر گرده به شما نگفته شایدم فکرش درگیر خرید کالاهاست تو این گرونی واقعا سخته هم باید به فکر خونه باشه هم کالاها البته خانواده عروس هم همینجورین برای دو طرف سخته شوهر منم تو دوران آقامون اش فکرش درگیر بود حساب کتاب میکرد چجوری کالاها رو بگیره و واقعا بعضی اوقات خیلی بی حوصله میشد بهش بیشتر انگیزه بده غر غر نکن بهش محبت کن تو باهاش بیشتر شوخی کن تا از اون حال و هوا یکم در بیاد 

شاید یه مسئله ای ذهنش رو درگیر گرده به شما نگفته شایدم فکرش درگیر خرید کالاهاست تو این گرونی واقعا س ...

نمیدونم

اصلا هیچ حرفی نداریم بهم  بزنیم

هی من میگم ی چیزی بگو یا اون میگه هیچ چیزی نداریم براهم تعریف کنیم یا بگیم

خیلییییییییییییی کم

نمیدونم اصلا هیچ حرفی نداریم بهم  بزنیم هی من میگم ی چیزی بگو یا اون میگه هیچ چیزی نداریم برا ...

شوهر منم مثل شوهر شما کم حرفه من تا حرف نزنم آن نمی زنه خودت شروع کن حرف زدن هرچی که فکر میکنی از اتفاقاتی که در طول روز افتاده باهاش شوخی کن شوخی هایی که فکر میکنی ناراحت نمیشه ایشون حرف نمی زنه جاش شما حرف بزن