2777
2789
عنوان

خانما پیشنهاد

130 بازدید | 22 پست

سلام دوستان هرکی موافقه بیاد واتساپ ی گروه راه بندازیم  همه خانوم هستیم و تجربیاتمون رو در اختیار هم میزاریم وات هم جای امنیه دیگه هر کی موافقه جواب بده

شماره میفته. پس امن نیست 

عزیزم خو شماره بیوفته چی میشه بنظرم خانمایی که اینجا هستیم به اندازه کافی رشد کردیم که دیگ بی جنبه بازی در نیاریم بازم نمیدونم من تازه اومدم اینجا شاید حق باشماست.ولی خیلی دوست دارم کل خانوم ای باتجربه تو ی گروه باشیم راحت حرف بزنیم .نینی سایت سختمه اصلا نمیدونی چی ب چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خو شماره بیوفته چی میشه بنظرم خانمایی که اینجا هستیم به اندازه کافی رشد کردیم که دیگ بی جنبه ب ...

شما از کجا مطمئنید همه اونایی ک میان گروه.خانم باشن اونوقت ؟؟

ی همیشه تعلیق   
و اه چه جالب مگه اینجا آقا هم داره .ینی اینجا که همش در مورد مساله خانوماست.پس مردا جیکا میکنن عزیزم ...

مشکل فراتر از اینه گلم.

ی سری اقایون ک تو کاربریشون زدن اقا.خب این هیچی.

اون کاربرای مرد زن نما رو چ کنم؟؟

ی همیشه تعلیق   
مشکل فراتر از اینه گلم. ی سری اقایون ک تو کاربریشون زدن اقا.خب این هیچی. اون کاربرای مرد زن نما ...

عزیزم ببخشید سوالم زیاد شد من تازه اومدم.میشه بگی مردا اینجا از چی حرف میزنن مگه بارداری نیست دوم اینکه مرد ای زن نما چه سودی میبرم از کارشون.ممنون

عزیزم ببخشید سوالم زیاد شد من تازه اومدم.میشه بگی مردا اینجا از چی حرف میزنن مگه بارداری نیست دوم ای ...

خاله زنکی. 

ی مشت ادم بیکار و علافن.

البته بنظر من اکثرشون پسسر بچه.

و البته مریض جنسی کم نداریم توشون

ی همیشه تعلیق   
خاله زنکی.  ی مشت ادم بیکار و علافن. البته بنظر من اکثرشون پسسر بچه. و البته مریض جنسی کم ند ...

اوکی عزیزم ممنونم .من مشهدی ام متولد 72 ام شما هم اگ دوست داری اصل بده خوشحال.میشم

عزیزم خو شماره بیوفته چی میشه بنظرم خانمایی که اینجا هستیم به اندازه کافی رشد کردیم که دیگ بی جنبه ب ...

راه میفتی گلم

اولته

بذار ی مدت بگذره، عادی و راحت میشه برات عزیزدلم

اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست....