2777
2789
عنوان

معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 32 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فعلا دانشجو معلمم.خیلی دنبال کتاباییم که سبکای کلاس داری یا ارائه درس به درد بخور یاد بدن ولی خب تجر ...

کتاب رو بذار کنار. بخون ولی متکی به کتاب نباش. کارورزی هارو جدی بگیر.آب نبند به نوشته هات.دقیق و خوب و عالی کار کن. استادی که جزوه میده رو ترور کنین. استادی که قوی نیست رو اعتراض کنین برش دارن. نگو حقوق که دارم استخدامم هستم پس همه چی اوکی. نه یاد بگیر مهارت های کامپوترت رو کامل کن.اکسل رو کامل یاد بگیر خیلی بدرد میخوره

کتاب رو بذار کنار. بخون ولی متکی به کتاب نباش. کارورزی هارو جدی بگیر.آب نبند به نوشته هات.دقیق و خوب ...

از اساتید نگین که دلم‌خونه...بچه هارو جمع کردم کتبا نامه نوشتیم چقد حرف زدیم که فلان استاد تخصصی اصلا درس نمیده خوب...گوش نکردن باز باهاش بهمون درس دادن😶ما هم گروه داریم تو تلگرام خودمون هرجا ایراد داریم برای هم‌توضیح میدیم...

نرم افزارهای فتوشاپ. مجموعه ی آفیس. اوتوپلی رو یاد بگیر تو تولید محتوا بهت کمک میکنه. 

تو مدرسه یادت باشه همکار رفیق نیست. همکار فقط همکاره درد و دل و گفتن مشکل ممنوع. خوب باش بگو بخند. دلنشین رفتار کن ولی هرچی میدونی رو رو نکن مخصوصا جلو همکارای با سابقه که فکر میکنن داری خودتو به رخ میکشی

نرم افزارهای فتوشاپ. مجموعه ی آفیس. اوتوپلی رو یاد بگیر تو تولید محتوا بهت کمک میکنه.  تو م ...

وااااقعا؟؟؟یعنی انقد جو بین معلما بده؟من فکر میکردم خیلی باهم خوبن و تعاملشون دوستانس...

از اساتید نگین که دلم‌خونه...بچه هارو جمع کردم کتبا نامه نوشتیم چقد حرف زدیم که فلان استاد تخصصی اصل ...

ما تو کلاس استاد رو ترور شخصیت میکردیم چند بار توبیخ شدیم. اونقدر حراست رفته بودیم مارو میشناختن. 

ما تو کلاس استاد رو ترور شخصیت میکردیم چند بار توبیخ شدیم. اونقدر حراست رفته بودیم مارو میشناختن.&nb ...

پس فک کنم ما خیلی ساکتیم🤣باید رو خودمون کار کنیم تا جایی که میشه این مشکلاتو حل کنیم چون واقعا ذره ای کم بذاری تو تدریس به نظرم حق الناسه

در مورد والدین. به هیچ وجه تاکید میکنم به هیچ وجه موقعی که سر کلاسی اولیا اومد پشت در جواب نده حتی اگر با مدیر اومده باشه. اگر با مدیر اومد بگو به خاطر آقای مدیر.یا خانم مدیر.وگرنه کار شما درست نیست.تو جلسه اول سال تاکید کرده بودم.هرچی میخوای بگی جلسه اول  سال.بدون تعارف.با جدیت. به بعضی اولیا رو بدی انتظار دارن دماغ بچه رو هم پاک کنی

در مورد درس و رابطه با بچه ها. اقتدار داشته باش ولی در عین حال منعطف باش.این خیلی زمان میبره ولی اصلا صدات رو بالا نبر. اگر قدت بلندِ که هیچی اگر نه کفش های یکم پاشنه دار بپوش. استایلت کاملا رسمی ولی با اکسسوری های شاد. مثلا مقنعه و دستبندت رو ست کن. آرایش ملایم. رژ و مقنعه ست. اصلا صدات بالا نره فقط نگاااااااه. در زمان هایی ‌که لازم شد تنبیه که قرار گذاشتین.و یک نکته اساسی

از مشکلات کلاست به همکار اصلا نگو..بچه هات خوب زهرا جون...آره خانم باقری. من راضی ام.

آخرین دفاعت فرستادن بچه به دفتر باشه یعنی چی. نشه روال.تهدید نکن میفرستم دفتر این به بچه ها میگه معلم نمیتونه کلاس رو ساکت کنه. اقتدار نداره.

مدیر گفت کلاست چطوره بگو از چه لحاظ. درسی میانگین خوبن. انظباطی بعضی ها دارن رو رفتارهاشون کار میکنن. مگه میشه شما مدیر باشین و بچه ها مشکل اساسی داشته باشن.مرسی که فکر ارتقاء کلاس ها هستین😊