2777
2789

سلام دوستان لطفاً مامانای گل اگه تجربه ای دارید قرار بدید ممنون، من بخاطر کاهش وزن پسرم  و اینکه رفلکس داره مجبور به شروع کردن   غذای کمکی شدم ،  یه هفته است با فرنی شروع کردم ولی خیلی با اذیت میخوره از دیروز هم بهش عصاره پای مرغ با آرد برنج بهش میدم ، اصلا علاقه ای به خوردن نشون نمیده و مدام عق میزنه میخواستم بدونم کسی تجربه ای مشابه داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نده بهش لابد معدش آمادگیش رو نداره منم پسرم ریفلاکس داشت ۵ماهگی شروع کردم عصاره پای مرغ نده سنگینه با لعاب خیلی رقیق برنج شروع کن بعد فرنی  بعدم سوپ خییلی رقیق دوره های طولانی نه بعد دو روز عذای بعدی شدوع کنی غذا زدش نکن

هنوز زوده که کوچولوعه .بعدشم با اینا شروع نکن با لعاب برنج درست کن .دختر من پنج ماه و ده روزش که شد من شروع کردم الان سه چهار روز یه وعده فقط لعاب برنج میدم اونم‌تمرینیه که عادت کنه معدش .هر چی میخوای بدی بزار لااقل پنج ماهش پر بشه بعدشم از خیلی کم شروع کن مثلا روزای اول دو قاشق بده 

نترس از این سیاهی .تو شب تابی مگه نه ؟ نترس از مرگ دریا خود آبی مگه نه ؟

من یه قاشق برنج میزارم قشنگ لعاب میده بعد اخر سر ته تیکه کوچیک نبات سفید میندازم توش قشنگ اب میشه .بعد اب این برنج رو از صافی رد میکنم .دخترم قشنگ میخوره تازه تموم میشه کلی هممم هممم میکنه دوس داره بازم بخوره 

نترس از این سیاهی .تو شب تابی مگه نه ؟ نترس از مرگ دریا خود آبی مگه نه ؟