2777
2789

سه ماهه عقدم سرررره چرت و پرت ترین حرفها

سره جهاز هعی گفتن فلانی واسه دخترش اینارو داده اونارو داده

منم گفتم ادم باید چشم و دلش سیر باشه

تاالان دست بلند کرده یه بار اروم خیلی اروما باپشت دستش زد دهنم میخواست بترسونه دوبارم مشت کرده بزنه

چندوقت پیشم اومد خونمون جلو مادرم سرهمین حرفها هجوم برداشت بزنه مادرم نزاشت

حالا همون روز قبل اینکه بیاد خونمون خواهراش زنگ زدن چون توی دعوای مابودن 

منم واسه اینکه رومون بهم باز نشه جواب ندادم

سه روز بعدش بابام دوبار ب شوهرم زنگ زد جواب نداد مادرپدوش شهرستانن خیلی پیرن به داداشش زنگ زد اونم گفت میام خونتون بحرفیم اونم نیومد 

حالا داداشام نمیدونن میخواسته منو بزنه الان همش میگن ببینیمش میکشیمش و دعوا میخوان راه بندازن خیییییلی میترسم منم 😭😭😭😭پدر مادرم دارن دق میکنن همهههه ناراحتن توروب خدا دعاکنید یا 

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

یا راهی بگید

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای خدا خودت رحم کن بخاطر من بخاطر بنده های خوبت 😭😭😭

چرا خودتو بدبخت میکنی واقعا کسی که تو عقد جلو مادر زنش کتک میزنه ارزش داره؟میدونم وحشتناک سخته رها کردنش ولی خودتو با یه بچه بدبخت نکن پدر رومینام از اینجور جاها شروع کرد اروم و غیر اروم نداره به خودش اجازه رفتار حیوانی داده

جداشو بابا اول کاری مگه کشتارگاهه اونجا بهم بزن بهترین کاره عزیزم

طلاق نمیدتم مطمئنم چون چندین بارگفته .. قصدشون اذیته

من درجریان تاپیکات هستم فقط نمیدونم چرا اینقد مقاومت میکنی ولش کن بره، چقداصرار داری خودتو بدبخت کنی

😭😭😭😭😭😭