2777
2789
عنوان

وایی چیکار کنم تورو خدا 😭😭

124 بازدید | 15 پست

برای دخترم چایی بردم دیدم تو گوشیش فیلم 

ل ب گ ر ف ت ن میدید گفتم به بابات میگم

گف اولین بارم بود😭😭😭

پشیمون شی ا                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۳

طبیعیه

من خودم خیلی ازین فیلم ها دیدم

مامان من سخت نمی گرفت.  یبار فهمید ولی به روی خودش نیاورد اصلا.‌ به جاش خیلی بهم‌محبت می کرد و باهام‌رفیق بود.

منم بعد یه مدت بی خیال شدم. 

۱۳

حالا ببینه چرا تهدیدش میکنی که به باباش میگی که هم از تو دور بشه هم از باباش بترسه. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

این سن سنه کنجکاویه تهدید کردن بدترش میکنه از راه منطقی باهاش صحبت کنید گرچه باتوجه به سنش و شرایط حاضر جامعه انچنان چیز بدی ندیده الان اینا عادیه فقط باید درست مدیریت بشه

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤
چیکار کنم پس😭

دیدن بوسه برای سنش نامناسب نیست. باهاش دوست باش که بیاد حرفاشو بهت بگه نه اینکه ازت پنهان کنه که یه وقتی به باباش نگی. سنش حساسه بهش محبت کن و بشین براش حرف بزن از خاطراتت بگو با هم فیلمای خوب ببینید 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
کدومش؟

اینک ب بابات میگم

من مادر نشدم ولی مادرم تا ب الان هیچ وقت نذاشت بابام متوجه کارای اشتباه ما بشه 

هیچ وقت ما رو از بابامون نترسوند 

شما هم خودتون باهاش حرف بزنید کار گناهی نکرده اون الان درست و غلط رو نمیدونه کنارش باشین بهش یاد بدین