2777
2789
شوهرم گفت کلا با خانومش هم دیگه رفت آمد نکن  خونمون هم نزار بیاد

مگ نمیگی زنگ زدی

چطور اون اونموووقع عقلش کشیده صذای کسی ک میخواد امتحانش کنه رو ضبط کنه 

ساده.نباشیم#  

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
شوهرم گفت کلا با خانومش هم دیگه رفت آمد نکن  خونمون هم نزار بیاد

اگه یه بار زنگ زدی مطمعن باش صدات رو نداره محاله صدای کسی ک چن سال پیش یه بار بهش زنگ زده واسه امتحان کردن رو ضبط کرده باشه وداشته باشه فقط میخواد بترسونتت

بهش چیا گفتی؟ 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نظامیه ،آخه قبل رفتنش هم قبل اینکه اصلا بگه میخواد بره ماموریت من صبحش خواب بد دیده بودم، بعدم از مر ...

اخي 😢❤️

ميدوني من يه زماني ارزو داشتم همسرم نظامي باشه😁

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
منم همیشه این ترسو دارم که از دسش بدم😔اگه نباشه منم نمیخوام باشم 

سایه اشون مستدام ان شاءالله.

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

نه عزیزم  مجبور شدیم  واقعیتش ما سال 89باهم آشنا شدیم  من 16اون 18سالش بود سال 93 ...

ممنون از اینکه توضیح دادی💙

چقدررر صبوری کردی تو😅خوش بحال همسرت که تو انقدر همراهشی.

امیدوارم هرچه زودتر شرایط واست آسون تر بشه و لحظات بیشتری و کنار هم بگذرونید.🌷

ممنون از اینکه توضیح دادی💙 چقدررر صبوری کردی تو😅خوش بحال همسرت که تو انقدر همراهشی. امیدوارم هرچ ...

ممنونم عزیزم😍

روزای فوق العاده سختی گذروندیم 

امیدوارم واقعا دیگه شرایط درست شه❤️

🤗دوستان گلم 👈👈👈 تو اپلیکیشن دکتر ساینا کلی پزشک متخصص هست در همه زمینه ها. شما میتونید به صورت آنلاین از پزشک متخصص مشاوره متنی یا تلفنی بگیرید و هر سوال پزشکی که داشتید رو بپرسید. از لحاظ وقت و هزینه خیلی هم به صرفه است. چون تو این کرونا مطب دکتر هم نمیخواد برید.👌👌👌