2777
2789
عنوان

سایز فولیکول روز یازدهم

7405 بازدید | 19 پست

سلام .دوستان امروز روز یازدهم سیکلم بود که سونو دادم سایز فولیکولام دوتا بود ۱۵ mm .به نظرتون خوبه؟

کسی بوده سایز فولیکولش ۱۵ بوده این روزا و باردار شده باشه؟

سیکلت چند روزه س؟نگفت دکتر ک در حال رشدن یانه؟

اخه یدفه ب من گفت یدونه خوب دارم دوتا هم دارن رشد میکنن و ب سایز ۱۸ میرسن ک همون شد تازه من روز ۱۳ ۱۴ بود رفتم از شماهم احتمالا تا ۱۴ سیکلت رشد کنه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روز ۱۱ رفتم سایزش ۱۵ بود دکتر گفت هرروز ۲تا رشد داره ۲۰ که شد ازاد میشه.هفته دیگه موعدمه دعا کن باردارباشم

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
سیکلت چند روزه س؟نگفت دکتر ک در حال رشدن یانه؟ اخه یدفه ب من گفت یدونه خوب دارم دوتا هم دارن رشد می ...

والا سیکلم ۲۸ روز ۲۵ روز  ۲۳ روز متغیر میشه گاها .ولی الان دکترم گفت اگر روز ۱۴ سیکل تخمکگذاریت باشه بد نیست این سایز فولیکول

والا سیکلم ۲۸ روز ۲۵ روز  ۲۳ روز متغیر میشه گاها .ولی الان دکترم گفت اگر روز ۱۴ سیکل تخمکگذاریت ...

اره منم همینو میگم اگ ۱۴ بشه وسط سیکلت ک خوبه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
والا سیکلم ۲۸ روز ۲۵ روز  ۲۳ روز متغیر میشه گاها .ولی الان دکترم گفت اگر روز ۱۴ سیکل تخمکگذاریت ...

وقتی سلیز فولیکول رو پونزده دید بعد امپول هلش سی جی رو.همونروز برات تجویز کرد یا بعدش؟

تا روز تخمک گذاری فرصت داری هرروز بین ۱ونیم تا ۲رشد داره ینی تا روز ۱۴ پریت ۲۰به بالا میشه انشاالله که همین ماهم مامان بشی😊

هرکس امضامنو میخونه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستید خواهش میکنم ازتون
وقتی سلیز فولیکول رو پونزده دید بعد امپول هلش سی جی رو.همونروز برات تجویز کرد یا بعدش؟

نه برام نوشته بود گفت اگر توی سونو سایز فولیکولت خوب بود مثلا همین سایز روز ۱۲ یا۱۳ آمپول رو بزنم که تا ۳۶ ساعت بعدش آزاد میشه وتا لحظه آزاد شدن هم روزی دو میل رشد میکنه.گفت اگرم فولیکول نداشتی یا سایز مناسب اصلا نزن آمپول رو بیهوده س.

نه عزیزم چون دیگه اقدام نکردم انشااله قصد اقدام دارم دوباره

منم روز 11پری سونو دادم 14 و نیم بود فولیکولم. همیشه هم روز 11معلوم تخمک گذاریم هس چون سیکلم 24روزس. این سری ازاد نشد فک کنم امپول هم زدم روز 13فعلا ک خبری نیس. ممکنه قبل تزریق امپول با سایز 16و نیم مثلا خودش ازاد بشه؟