2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرما

پسری که دوسش دارم کسی توزندگیش هست یانه؟ اگه هست رابطشون جدی وازدواجیه؟ اونم بهم فکرمیکنه؟ دوسم داره؟ ازدواج دارم باهاش؟

تلنگرکوچکی است باران وقتی فراموش میکنیم آسمان کجاست
بفرما

بعد از اینکه جواب استارتر رو دادی

لطفا میشه بگی اونم منو دوس داره یان و اینکه بهش میرسم؟؟؟ اگه میرسم کی؟؟ خسته شدم😔

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!
بفرما

بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
آره من خودم دارم خیلی هم قویه😅😅

بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
چیو؟

پسری که دوسش دارم کسی توزندگیش هست یانه؟ اگه هست رابطشون جدی وازدواجیه؟ اونم بهم فکرمیکنه؟ دوسم داره؟ ازدواج دارم باهاش؟

بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری ...

میدونی من ک تورو ندیدم ولی تو فامیل و خانواده م چیزی پیش اومده من از قبل پیش بینیش کردم همونطورم شده ینی در این حد خودمم اولا تعجب میکردم

be hapyy always
میدونی من ک تورو ندیدم ولی تو فامیل و خانواده م چیزی پیش اومده من از قبل پیش بینیش کردم همونطورم شده ...

واخب اینجاوقتی تاپیک حس ششم میزنیم انتظارداریم بتونن برامون بگن مگه تاپیک حس ششم ندیدن تاحالا