2777
2789
عنوان

تولد پسرم بخاطر خواهر شوهرم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2023 بازدید | 94 پست

تو خودت به خاطر بچت نميرسي از سفر برگشتن شايد ناقل يا بيمار باشن. به نظرم بهونشونو قبول كن نيان بهتره

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣

کرونا# را شکست میدهیم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرت  چیکارست شوهرت منطق نداره

واسه خواهرشوهرت که جا واسه جبران زیاد داشتی😎

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

بگو خاهر تو بی احترامی کردی نیومده اونوقت مامان من نیاد؟ تولد نمیگیرم 

تقصیر خودتم هس تو این وضع کرونا تولد؟ ب خودتون رحم نمیکنین ب بچت رحم کن نمیگی خاهر شوهرت ساحلو گردش بوده یوقت ناقل باشه؟

اگه پسرتو دوس داریاز تولد فعلا بگذر کرونا خیلی فراگیر شده همون بچه های برادرشوهرت بیان ممکنه ناقل باشن.دخترخاله من ۳ سالش نیست بدون هیچ علامتی تستش مثبت شده.به بچت رحم کن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

خب زوری که نیست ،،،،،شاید دلش نخواسته بیاد آخه ،،،،

چه ربطی داره ،،چون اون نیومده جشن پسرت بهم خورده ؟؟؟؟

بعدشم حتما با شوهرت دعوا کردی سر خواهرش که شوهرت هم لج کرده و گفته خانواده ات نیان و فلان 

شما جشنت رو می‌گرفتی با خوشحالی ،،،،

وا نگیر اصلا ک.ون لقش تولد یکسالگی مهم نیست که بزار بزرگتر بشه،بچه عقلش برسه تولد چیه

آخه کلی هزینه کردم و تزئینات گرفتم خلاصه که خیییلی ذوقشو داشتم😔😔

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...