2777
2789
سلام عزیزم ظرفشویی جی پلاس خریدید!؟ چطوره؟  من الان توی موقعیت چندماه پیش شما هستم، نمیدونم ب ...

سلام عزیزم ما برای جهیزیه ی خواهرم لباسشویی جی پلاس  خریدیم فعلا استفاده نکرده

انشالله که خوب باشه

ظرفشویی بوش ترکیه خریدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ما برای جهیزیه ی خواهرم لباسشویی جی پلاس  خریدیم فعلا استفاده نکرده انشالله که خوب ...

سلام عزیزم برای جهیزیه خودم میخام جی پلاس بردارم شما استفادش کردین راضی بودین 

[QUOTE=200956938]سلام عزیزم برای جهیزیه خودم میخام جی پلاس بردارم شما استفادش کردین راضی بودین [/QUOTE]

سلام بسلامتی انشالله 

من از خواهرم دورم اما ازش پرسیدم میگه خوبه 

در کل خواهرم به همه چی میگه خوبه 

انشالله که خوب در بیاد 

جنس الجی ام اگه تو تهران باشید امین حضور خیلی بود اما خب میگن ال جی هایی که با ضمانت گلدیران هستن اصل هستن و بقیه فیک هستن

انشالله بهترین ها رو بخرید و سالیااااان سال براتون کار کنه 😇

سلام عزیزم

ببخشید هنوز راضیه خواهر تون ؟

ان شاالله که خوشبخت باشه

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود
[سلام خواهرتون که باهاش لباس میشوره خوب تمیز و خشک میکنه؟ صداش که زیاد نیست من برا جهازم میخوام بخرم ...

عزیزم ازش میپرسم همین جا به شما اطلاع میدم 

انشالله خوشبخت بشی🤗🤗

[سلام خواهرتون که باهاش لباس میشوره خوب تمیز و خشک میکنه؟ صداش که زیاد نیست من برا جهازم میخوام بخرم ...

سلام عزیزم ازش پرسیدم گفت من راضی هستم و خوب میشوره 

گفت فقط قبلش من گردن بلوز های مردونه رو با صابون میشورم بعد میندازم ماشین 

در مورد صداش یادم رفت بپرسم اما خب اگه از اول چیز سنگین تو ماشین نندازی و رعایت کنی ماشین صدای عجیب غریب نمیده یه خورده صدارو همه ی وسیله های برقی دارن

انشالله خوشبخت بشی🤩🌹

راستی ما اون موقع از خود نمایندگی جی پلاس خریدیم بنظرم نمایندگی ارزون تر میده