2777
2789
عنوان

خونه کوچیک با یه بچه😥نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 64 پست
خداروشکر خونه داریم

😕😕😕😟😟😟

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم گفتم بچم 13 ماهشه از کجا میدونستیم قیمتا هزار برابر میشه. پس ازدواج هم نکنن عروسی نگیرن.نون نخ ...

اینجا اعصاب خودتو با بعضا خورد نکن همه چی میگن فقط میخوان رو اعصاب برن

عزیزم بازم‌ بگردید.اگه گیرتون نیومد همینو بگیرید.همسایه ی ما با2تا بچه تو یه خونه 1خوابه خیلی کوچیک ...

دو تا چیه یکی میشناسم با چهار تا بچه کوچیک تو یه خنه چهل وهشت متری زندگی میکرد فکرشو بکن

اوکی شکر 

بگیرش ایشالا خونه بهت میوفته ی سال بعد میری جای بهتر

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

خدا ب همه انشاالله خونه بده🙏

انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛دلـــــى که درد مى کشـــــــــــد و پنهـــــــــــــــان است و دلـــــــــــــــى که میخندد و آشکـــــــــــــــار است.

اون فسقلی تو حیاط بیشتر کیف میکنه تا بازی تو اتاق انشالله براتون اومد داره و بهترین ها امسال براتون اتفاق میفته همسرتون کار بهتر پیدا میکنه و کلی رزق و روزی میاد تو زندگی تون 

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟
تقصیر شماس که تو این اوضاع گرونی بچه دار شدین  

وا چ ربطی داره،بخوان بقیه مث شمافک کنن ک دیگه ایران میشه سرای سالمندان.

کووووو تا دوباره چیزا ارزون شه ک نمیشه دیگه.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
خداروشکر خونه داریم

از دلداریت ب اسی ممنون.😐

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

اسی اگه میبینی محیطش خوبخ،خونه ترتمییزیه و میدونی بازبگردی جایی بهترپیدانمیکنی،چاره ای نداری،توکلت بخدا بگیرینش،ان شاءالله ک سال دیگه شماو بقیه مستاجرا خونه دارشن.

اسی قبل اینکه برین ی آیینه و قران ببر وضوداشته باش،و ایت الکرسی بخون با ده تا لاحول والا ... و فوت کن ک ان شاءالله پربرکت باشه براتون.

بعد نمازات ازته دلت ۱۴ مرتبه یاجوادالائمه ادرکنی رو بخون ک ان شاءالله خونه دارشی.

من باورت نمیشه ب نیت دونفرازنزدیکام خوندم ب دوهفته نکشید جفتشون شریکیه هم خریدن.

هنوز خودم هنگم

خداروشکرمیکنم.

شماهم بخون توکلت بخدا.

ویکم وام بگیرین و پولتونو پس انداز کنین.واز کوچیک شروع کنین اشکال نداره،فقط مردتو ببر زیر قرض اگه میخوایین پیشرفت کنین.منو اینو ب مادرشوهرمم گفتم انقد براش قرعه کشی نوشته ک نمیتونه نفس بکشه.درمیاد میذاره بانک میخوابونه،بهشونم یاد دادم ک از رو پس اندازشونم وام بگیرن و اونم بخوابونم درعرض یکی دوسال پولت دوبرابر دستته.

خودتونم باید تلاش کنین