2777
2789

اگه دوست داشتین این پست و لایک کنید واستون دعای خیر میکنم

اگه هم نیت خاصی دارین ،پستش کنین همینجا واستون ک دعا کردم لایک میکنم 

شاید بگین چرا؟چون فقط دوس دارم روزمون با یه انرژی خوب شروع شه 

انشاالله برکت باشه و عشق و سلامتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دعا كن من باردار باشم ممنونم الهي همه ب ارزوهتشون برسن

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****

عزیزم دعا کن یه بخت خوب نسیبم بشه همه مجردا ازدواج کنن 

انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده 

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙

من دلم میخاد زودتر ازدواجم باکسیکه دوسش دارم سر بگیره 

توروخدا دعاکن برام‌اسی😢😢😢 اسمم فاطمه ست

دستت طلا❤

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

امضام 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

انشالله حاجت روا بشی برا استخدامی منم دعا کنید تو مصاحبه قبول بشم و منو استخدام کنم خیلی نگرانم و استرس دارم اصلا حالم خوب نیست.التماس دعا

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘