2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پرولاکتینم بالا بود و توی 3 ماه مصرف بروموکریپتین اومد پایین و نرمال شد ولی الان 2 ساله هر شب نصفی می خورم و هر 3 ماه آز می دم و بررسی می شهو قراره تا وقتی باردار بشم تا آخر هفته 8 بخورم
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
من مجردم.. یادمه بروموکریپتین میخوردم یه دوره .. میومد پایین برا یه مدت اما بعد مدتی کمی بالا میرفت.. آخر یادمه دکترم برام یه دوره کابرگولین تجویز کرد منم خوردم و بعد تا 6 ماه نرمال بودم اما بعدش بازم کمی بالا میرفت .. تا اینکه دکترم بهم گفت الان بهش توجه نکن هر وقت میخوای باردار شی تحت نظر باش.. ب نظرت الان ک مجردم باید چیکار کنم. کاری بهش ندارم اشتباه میکنم. پری هام منظمه.. راستی قبل اینکه دکترم برام کابرگولین بنویسه یه ام آر ای برام از هیپوفیز نوشت ک خدا رو شکر مشکلی نداشتم..
اینایی ک میگم 6 ،7 سال پیش بود . دو ماه پیش همینطوری خودم رفتم آز پرولاکتین دادم بازم کمی بالا بود. نرم آزمایشگاه 28 یا 29 بود جواب من 33 بود. خیلی بالاست ینی؟ کترم بهم 4 تا کابرگولین داد گکفت هفته ای یه بار بخور بعد 4 هفته برو آز بده .. من سه تاشو خوردم در همین حین مشکل معده گرفتم ک ب خاطر این دارو نبود همینطوری یهویی پیش اومد و این باعث شد من قرص آخری رو نخوردم.. آز هم ندادم.. اصلن بی خیال شدم. ب نظرت کارم اشتباهه؟
شما سر درد نداری؟ من وقتی بالا بود از شدت سر درد حالت تهوع داشتم .الان راحت شدم من از سینه هام ترشح خارج می شد الان خیلی خیلی کم شده و سر درد هام به کل رفع شده دکتر به من قرص تیروئید هم داد و پری هام نسبتا داره منظم می شه ولی نمی دونم چرا با اینکه من الان 2 ساله آز هام نرماله دکتر می گه باز باید بخوری فکر کنم پرولاکتین بالا موجب اشکالاتی برای بارداری می شه برای همین چون من بچه می خوام دگتر بهم گفته ادامه به مصرف بده ولی بد نیست پیگیر بشی
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
فک کن من از دوران دبیرستانم پیگیر بودم.. الان ک 26 سالمه. اینقد دقیقو حساسم. یادمه اون موقع داشتم سینه هامو بعد پری آزمایش میکردم ک یه فشار کوچیک دادم دادم دیدم یه کوچولو شیر ترشح شده.. اینقد ترسیدم ک نگو.. بعد ک دکتر رفتم و بروموکریپتین میخوردم.. دکتر میگفت خیلی باال نیست.. اما الان نمیدونم باید چیکار کنم.. من اصلا سر درد نداشتم الان دوسه ماهیه شقیقه هام گاهی یهو درد میاد و بعد خوب میشه..نمیدونمواسه چیه