2777
2789

کاش همه اونایی ک پرحرفن وفضول

لااال بشن

لال ازدنیا برن

اون دنیا از زبونشون اویزون بشن تاتقاص دل شکستناروبدن

.توروخدا اگ خوبین ک هیچ

ولی اگ حتی ب شوخی یا احساس صمیمیت ازکسی سوالی پرسیدین ک اصن بهتون ربط نداشت

مث اینکه چرا حامله نمیشی چرا خونه نداری چرا شوهرت اینشکلیه و... یا

ی حرفی بزنین ک مثلا بفرض خودتون خیلی خوب بوده مثل اینکه کاش بچت پسر بشه کاش ب خاستگار اولی جواب میدادی و...

شنونده شاید اون موقع بالبخند جوابی ک میخواین رو بهتون بده ولی توگلوش بغضه توقلبش پرز کینه ونفرته ازتون و توفکرش داره شمارو میکشه

شماره موبایل این اکانت در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۴سلب امتیاز شده است.

👌

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخییی عزیزم آره واقعن سخته تحمل این حرفا

ولی دیگه این طوری نگوو آخه من هم پرحرفم هم فضول😁😁

ولی نه دیگه تا این حد که بخوام هر حرفیو به زبون بیارم و تو زندگی مردم سرک بکشم

حالا چون کابریتقدیمیه دلیل نیس ایقد دریده حرف بزنی من خودم از ۹۴کاربری دارم،این چطرز حرف زدنه اخه ک ...

ب تو چ ربطی داره؟تو ب کجای من بندی ک جای من تصمیم میگیری چی بگم چی نگم؟

تورو چکاره ک شدی فضول من؟

من هرکس سوال چرت از کسی بپرسه جلو طرف بش میگم حق نداری بپرسی این سوالو  حالا چه مامانم باشه چ ...

افرين به عزت نفس و خردت

مواجه درست براي استاپ اين روند همين كاره ريلكس و مودبانه و اين كار سختيه 👍

اخییی عزیزم آره واقعن سخته تحمل این حرفا ولی دیگه این طوری نگوو آخه من هم پرحرفم هم فضول😁😁 ولی ن ...

😂😂😂😂😂😂❤

افرين به عزت نفس و خردت مواجه درست براي استاپ اين روند همين كاره ريلكس و مودبانه و اين كار سختيه 👍

خیییییلی سخته 

هی میای بزنی توذوق طرف ک بفهمه ازین سوالا نپرسه باز اون وجدان  مزاحم نیادمیگه ن اقا اینجور نگو ناراحت میشه😐😐😐

افرين به عزت نفس و خردت مواجه درست براي استاپ اين روند همين كاره ريلكس و مودبانه و اين كار سختيه 👍

اخه حرصم میگیره اخه به ماچه که فلانی جداشد نمیدونم چی

من دخترخالم جدا شد از نامزدش 

زن عموم اومد گفت چرا جدا شدن گفتم زن عمو ببخشید من فوضول مردم نیستم 😂

واااااا.

یکم اروم باش.

منم خیلی فضول دوروبرم دارم.

ولی گاهی وقتا بعضی حرفا رو ادما فقط برا ابنکهباهم حرف بزنن و جو عوض بشه بحثشو پیش میکشونن وسطاشم بحث یچیز دبگه پیش میاد‌.اینجوری که شما میگی ادم بابد از اول تا اخر کلا لال باشه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

استارتر حرص نخور اين دوستمون پست عالي اي گذاشت بنظرم شيوه مواجه باهاش را عوض كن كه به تنش دروني تبديل نشه 

پاسخ مناسب در لحظه بده ى ديگه بهش فكر نكن كه فرسوده بشي نود و پنج درصد اين افراد اصلا اهميت ندارند اون پنج درصد هم كه درجه يكها هستند با مواجه متفاوت و درست ميتوني دخالتشون كم كني

استارتر حرص نخور اين دوستمون پست عالي اي گذاشت بنظرم شيوه مواجه باهاش را عوض كن كه به تنش دروني تبدي ...

اخه از رو نمیرن حتی اگ اونموقع من برگردم بگم ب شماچه؟میگن ینی چی ب ما چه خیرسرمون خاله ایم عمه ایم خیرتو میخایم😐

اصن از تصور خارجن من الکی اینجاحرصمو خالی نکردم 😁

خیییییلی سخته  هی میای بزنی توذوق طرف ک بفهمه ازین سوالا نپرسه باز اون وجدان  مزاحم نیادم ...

بله كار سختيه تسلط و مهارت بيان ميخواد و نوع برخورد خيلي مهمه 

اگر درست بيان بشه دو حالت داره يا طرفت متوجه رفتار غلطش ميشه و خودش اصلاح ميكنه و تكرار نميكنه يا با تعصب بهش برميخوره قهرميكنه تو حالت دوم تو مسول عدم پذيرش طرف نيستي وقتي يك كاري غلطه، غلطه و برخوردن و نخوردن ماهيتش عوض نميكنه فوقش برميخوره قهر ميكنه و فاصله منجر به عدم تكرار ان كار ميشه