2777
2789
عنوان

خيلي خسته شدم از دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 84 پست
چقدر خوبه میتونی کوتاه بیای من نمیتونم همیشه باهاش دعوا دارم لج دارم چون کاراش از یادم نمیره  ...

عزیزم توم سعی کن باملایمت رفتار کنی 

چون هرچی بیشتر لج کنی عصاب خودتو خورد مکنی اهمیت نده سخته ولی ما خانومااا میتونیم😉

اگ مشکل جنسی هم دارین خب باهاش حرف بزن بدون رو دروایسی حتی اگ نمتونی رو در بگی وقتی ک خونه نیس براش پیام بفرست 

از ی مشاوره هم کمک بگیر

بیخودی عصاب خودتو خورد نکن

مردا همینن همشوون ی عیب و ایرادی دارن 

هوف واقعا خیلی مظلومیم اگ ی نفر فق ی نفر میگف زندگی مشترک اینجوریه من یکی عمرا ازدواج مکردم... منم ...

منم جديدا ميگم مجردي خيلي بهتر بود، واقعا لولوي سر خر من ميخواستيم براي چيمون اخه ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خيلي خسته شدم. ، ولي خستگي دو نوعه يكي از خود ايراده يكي دعواي بعدش . من ميخوام كلا انقدر ايراد ...

اره واقن دگ منم تحملم تموم شده🤷‍♀️😵

از زندگی هیچی نمیفهمیم

خودشون کیف دنیارو مکنن یدونه بیرون کار مکنن اونم خرج شکم خودشونو درمیارن فک مکنن خیلی مردن دگ وظیفه ای ندارن 

بعد طلبکارم هستن 

نمدونم واقن چیکارباید بکنیم بااین مردا

منم جديدا ميگم مجردي خيلي بهتر بود، واقعا لولوي سر خر من ميخواستيم براي چيمون اخه ؟ 

ارههه بخدااا

میدووونی خونه ی پدر بدتریییین خونه باشه پایین ترین جای سهر هم باشه خیلییییییییی بهتر ی شوووهر میلیاردرههه 

اره واقن دگ منم تحملم تموم شده🤷‍♀️😵 از زندگی هیچی نمیفهمیم خودشون کیف دنیارو مکنن یدونه بیرون کا ...

بنظر من اين رفتازهاشون همش از تربيت اشتباهه. شوهر خودم كه اينطوره. مامان باباش بدون اجازش اب نميخورن . وقتي حرفي ميزنه انگار ايه نازل شده . اينم ميخواد همونطور كه تو خونه مامانو باباش گذاشتنش رو سرش حلوا حلًواش كردن منم همون كارو بكنم . و هر چي گفت بگم چشم 

من ک خودم بچه بودم واقن بزرگترین اشتباهو کردم😵 چون هیشکیی نگفت دختر جان زندگی مشترک این بدیارو دار ...

اره ، به ندرت كسي پيدا ميشه كه خيلي از زندگيش راضي باشه . ازدواج زود هنگام بديش اينه كه تورو سريع وارد مشكلات ميكنه . البته من همچين زودم ازدواج نكردم ولي خوب اعصاب خوردي دير هم وارد زندگيت باشه باز هم بد. 

شوهر شما باید بدونه که قرار نیس همه چیز باب میل ایشون باشه، توی زندگی گاهی باید زن کوتاه بیاد و گاهی مرد

گذشت باید دو طرفه باشه

و اینکه همه چیز ارزش اینو نداره که آدم زندگیو بخاطرش تلخ کنه

باهاش منطقی صحبت کن و قانعش کن 

اول از خوبی هاش بگو براش، مثلا بگو خوشم میاد ازت ک برام اینکارو میکنی یا اینکه هوامو داری، یا خلاصه ...

امشب سعي ميكنم باهاش حرف بزنم ، هر چند تا حالا هر وقت ازش انتقادي كردم ماجرارو برعكس ميكنه و ميگه مشكل از توئه . اين تويي كه كاراي اشتباه ميكني . 

امشب سعي ميكنم باهاش حرف بزنم ، هر چند تا حالا هر وقت ازش انتقادي كردم ماجرارو برعكس ميكنه و ميگه مش ...

اصلا بهش نگی که تو همیشه اینجوری هستی ها، از اینکه ازش ایراد بگیری و بگی تو همیشه همینطوری،،،، خب اونم بیشتر بهش تلقین مشیه و باخودش میگه خب من همینم ک هستم و تغییر نمیکنم دیگه

باید بهش بگی مثلا، چقدر خوبه که تو آقای منی و تو خیلی خوبی و... ولی آقا ای کاش با وجود اینهمه خوبی ایی ک داری، اینکارو با من نکنی چون من اذیت میشم اینجوری، مرسی که حواست بهم هست، ما فقط همدیگرو داریم.