2777
2789
عنوان

۲۰۰ میلیون و گیجی !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 22 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش زودتر سرمایه گذاری میکردی تو بورس کلی سود داره

متاسفانه بلد نیستم ، الان چکار کنم پول پسرمه پدرش داده بود باهاش کار کنم به نفع پسرم ، متاسفانه اصلا مغزم کار نمیکنه هرروز ارزش پولش میاد پایین

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
حتما وقتی رفته بالا خریدی

هی گرون می‌شد تا من خریدم ارزون شد ۷۰ میلیون ضرر کردیم

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
باید سکه یا طلا میخریدی  یا برو.بورس

آخه بلدی میخواد

منم یکی از آشناها مون تو کار بورس هست به نام خودم  دادم سرمایه گزاری کرده تو بورسه

خب من هیچکس اونجوری ندارم😞الان چکار کنم ؟