2777
2789
عنوان

برا فرمالیته تیپ اسپرت چی قشنگه

607 بازدید | 30 پست

سلام بهم تیپ اسپرت بگین دوستان

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

فرمالیته چیه😐

میشع برای کنکور ارشد من دعا کنین و یه صلوات مهمونم کنین؟ برای رسیدن منو عشقم ام بهم و خوش بختی مونم یکی دیگه بفرستین بوس😘😘😘 خدایا من غیر تو هیچ کس رو ندارم هوامو داشته باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس اسپرت قديمي شده لباس سفيد ساده بپوش ترجيحا حرير 

لباس اسپرتو برا عکس میخام

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
فرمالیته چیه😐

کلیپ اسپرت عروس و داماد

من بوت پوشیدم با یه دامل پیلی دار تا بالای زانوم و یه نیم تنه خوشگل فیلم بردارم میگفت ترکیب لباسات خیلی خاصه البته چندماه پیش گرفتیم   دامنم چهار خونه بود نیم تنه هم ساده 

سرهمی لی باپیرهن تنگ چهارخونه حالت مردونه زیرش

سرهمی مشکی دارم

باچی ست کنم

فرمالیته جیه؟

کلیپ اسپرت عروس و داماد

سرهمی مشکی دارم باچی ست کنم

باپیرهن چهارخونه مشکی قرمز یاسرمه ای قرمز

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟
عزیزم هزینه فرمالیته چقد شده الان

عزیزم هرکسی نرخی داره

ولی ۱۵۰۰تا۲۵۰۰فککنم