2777
2789
عنوان

پای پرانتزی

520 بازدید | 48 پست

سلام

دوستان پسرم ۲۱ماهش هست و پاهاش پرانتزی هست' یکی از پاهاش شدتش بیشتره و گاهی احساس میکنم موقع راه رفتن لَنگِش داره' کسی بچش اینجوری بوده؟

خوب شده؟

کسی از توضیح عکس رادیوگرافی چیزی بلده' که نتیجه عکس بزارم راهنمایی کنید

تا نوبت دکترش بشه دیوونه میشم

خدایا امیدم فقط تویی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پونزده سالمه متاسفانه مامانم پیگیری نکرده از بچگی منم نفهمیدم🤦تو مسابقات انتخابی کشور فهمیدم🤦حالا هم نمی‌دونم چیکار کنم

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

نوه عمه ام یادمه پرانتزی بود ی کفشای مخصوصی پاش میدادن الان خانمی شده پارسال عروسیش بود پاهاشم کاملا طبیعی شده

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

حتما دنبال درمانش باش منم این مشکل پرانتزی و دارم البته لنگ نمیزنم و ارثی از پدرم بهم رسیده . خیلی ناراحتم میکنه وقتی ک میخوام شلوار تنگ بپوشم درد نمیکنه ها ولی یجوری بد فرم میشینه . البته آن چنان شدتی هم نداره . و وقتی لاغر بودم بیشتر خودش و نشون میداد 

کاربری برا دونفر .
من پونزده سالمه متاسفانه مامانم پیگیری نکرده از بچگی منم نفهمیدم🤦تو مسابقات انتخابی کشور فهمیدم🤦حا ...

با عمل درست میشه

بعد دخترم این سایت جای خوبی برا حضور شما نیست

من شیعم،حیدر آقامه  
حتما دنبال درمانش باش منم این مشکل پرانتزی و دارم البته لنگ نمیزنم و ارثی از پدرم بهم رسیده . خیلی ن ...

یکی از دوستام که خیلی باهاش ارتباط ندارم یادمه شنیدم پاهاشو عمل کرد وخوب شد فک می کنم مشکلش همین بود تو بزرگسالی عمل کرد

من شیعم،حیدر آقامه  
با عمل درست میشه بعد دخترم این سایت جای خوبی برا حضور شما نیست

اوم نمی‌دونم در مورد عملش ولی باید پرس و جو کنم

پونزده سالمه ها🙄😅ولی می‌دونم عزیزم شما برای خودم میگید ولی من اینجا میام آخر شب موقعه خواب یه سر میزنم به پیام دوستام جواب میدم بعد آفلاین میشم ولی ممنون بابت محبتتون🍃⁦♥️🌸

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.