2777
2789
نه هیچکسش نیومده 

خوب یه بزرگتر از سمت شما واسطه کن تا باهاش اتمام حجت کنه. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما میشه واسه من دعا کنید امشب قهرم داره میشه دوماه دیگه تواین مدت ندیدمش پا پیش نذاشته نیومده دن ...

ایشالله شماهم مشکلت حل بشه به نظرم زنگ بهش بزن بهش بگو من میخوام تکلیفم معلوم بشه میخوای چیکار کنی 

💖عاشق خانواده ام هستم💖
چجوری هیچکس نیست این کارو بکنه لعنت به غرورش که داره گند میزنع به همه چی مجبورم شنبه خودم برم درخواس ...

قبل اینکه درخواست بدی خودت باهاش صحبت کن.اگه زندگیتون دوست داری لطفا براش تلاش کن. اونجوری که میگی همسرت خیلی مغروره پس مطمئن باش دادگاه رفتی دیگه برنمیگرده سمتت پس خوب فکر کن عاقلانه ترین راه رو انتخاب کن. همه ی اخلاقاش رو بریز وسط بدا رو یه طرف خوبا رو یه طرف دیگه ببین کدوم سنگینی میکنه بعد تصمیم بگیر

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.
درس دارم...امتحان دارم برگشتی خونه؟

موفق باشی

من خیلی وقته یساله تقریبا دادگاهی شده بودیم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
قبل اینکه درخواست بدی خودت باهاش صحبت کن.اگه زندگیتون دوست داری لطفا براش تلاش کن. اونجوری که میگی ه ...

تابوده وقتی زنی قهر می‌کنه شوهرش می‌ره دنبالش همه چی تموم میشه نمی‌دونم چراشانس من اینطوریه آخه 

تابوده وقتی زنی قهر می‌کنه شوهرش می‌ره دنبالش همه چی تموم میشه نمی‌دونم چراشانس من اینطوریه آخه  ...

نه عزیزم آلان دیگه نادره مردایی که میرن دنبال زن قهر کردشون الان همشون میگن با پای خودت رفتی با پای خودت برگرد.

من اگه نیاد دنبالم راهی جز طلاق ندارم شرایطم اینطوره

انشاءالله هرجور به صلاحته اتفاق بیفته.

گفتم سر یه مسئله جزئی بحث شروع شد به فحش و کتک کاری و همسایه ها و داد و بیداد رسید حالا دو ماه حدودا ...

ببخشید بعضی وقتها زن ها که زبون درازی کنند شوهر عصبی میشه . من تجربه خودم را میگم اگه جواب بدم شوهرم عصبی میشه ولی با بی محلی و هیچی نگفتن مشکل حل میشه

💖عاشق خانواده ام هستم💖