2777
2789

سلام من الان تو هفته ۳۲ هستم امروز ظهر ساعت ۱۱ دراز کشیده بودم که متوجه شدم لباس زیرم خیسه نگاه کردم بود ولی از داخل فقط خیس دیده میشد  نه بیرون از اون موقع به گفته دکتر پد گذاشتم و دراز کشیدم البته نه کامل چون دخترم مدام صدام میرد و باید بلند میشد سرفه هم کردم عطسه هم خدا رو شکر از اون موقع خیس نشدم ممکنه کیسه اب نبوده باشه؟ بهم گفته باید طولانی چک بشه یعنی یه روز... استرس دارم 

خدایا ممنون از محبت و نگاه همیشیگیت ... دخترای گلم رو مث همیشه به خودت میسپارمممم ای مهربان تر از مادر به اونا
شايد ترشحاتت خيس بوده.... نه؟؟  باز نوار تميز بزار سرفه كن و عقب عقب راه برو ببين جي ميشه  ...

این کار هم کردم نشد خدا رو شکر ... اخه ترشح میشه مث اب باشه و رد نزاره؟

خدایا ممنون از محبت و نگاه همیشیگیت ... دخترای گلم رو مث همیشه به خودت میسپارمممم ای مهربان تر از مادر به اونا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کار هم کردم نشد خدا رو شکر ... اخه ترشح میشه مث اب باشه و رد نزاره؟

آره برا من ميشه مثله آبه گاهي اوقات 

حالا دقتت و بيشتر كن اگه كيسه آب باشه بازم خارج ميشه و ميبيني 

آره برا من ميشه مثله آبه گاهي اوقات  حالا دقتت و بيشتر كن اگه كيسه آب باشه بازم خارج ميشه و مي ...

مرسی عزیزم از ۱۱ ظهرنبوده دعا کن دیگه نبینم

فکر کنم دستمال کاغذی بهتر از پد نشون بده خیسی ناشی از نشتی رو...

اونم گداشتم ... دکترم گفت اگه سطح پد نم داشت مهم نیست باید بره لایه های وسط چون ممکنه عرق کنی برای همین پد بزار

اونم گداشتم ... دکترم گفت اگه سطح پد نم داشت مهم نیست باید بره لایه های وسط چون ممکنه عرق کنی برای ه ...

کلا این نشتی خیلی استرس آوره

من چون یکم عفونت دارم و شنیدم عفونت جداره ی کیسه اب رو نازک میکنه خیلی ترسیده بودم...

امیدوارم برای هیچکس پیش نیاد