2777
2789
عنوان

کمکک دندون عقل بی ادب😟😭

404 بازدید | 20 پست

بچه ها دندون پزشکم بهم گفته دندون عقلای فک پایینم روی عصب هست باید برم جراح فک و صورت

رفتم جراح فک و صورت اونم همین گفت و گفت جراحی سختی هم داری و چند درصد امکان بی حس شدن زبان هست 

کسی تجربه داشته؟😦😧 

من هم از جراحی میترسم هم از این که دچار بی حسی دائمی  بشم😭دارم سکته میکنم

خیلی هم ترسو هستم.. اصلا امپول اینا هم نمیزنم :((

خون میبینم شل میشم:(((

امپول بی حسی درد داره؟خود جراحیش درد داره؟

اگه دچار بی حسی دائمی بشم چی 😭😭

برای دو ماه دیگه نوبت گرفتم😓😖

کسی شرایط مشابه من داشته ؟خوب شده یا چی؟

دندوم عقل دقیقا چندمین دندونه؟ 

من 22 سالمه اصلا نمیدونم دندون عقل دارم یا ندارن

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشنیده بودم بی‌حسی زبون😐 ینی چی؟؟ تا همیشه بی حس؟؟ منم دندون عقل یکی دو سال پیش جراحی کردم ولی اینطوری نبود.. بعدم آمپول مگ دردش چقده ک می‌ترسی؟ 

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  
من خودم پریروز جراحی کردم منتها نه عقل دندون ششم رو خیلی راضی بودم پیش متخصص فک رفتم بنظر من برو پیش ...

دندون ششم رو چرا جراحی کردی؟ 

خب میکشیدی دیگه

منم دندون ششمم کیست داشت و شکسته بود. رفتم برام کشیدن. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
دندوم عقل دقیقا چندمین دندونه؟  من 22 سالمه اصلا نمیدونم دندون عقل دارم یا ندارن

😂😭وسط غصه هام خندم گرفت

اخرین دندون دیگه 

کلا با 4تا دندون عقل میشه 32 تا دندون

شاید عقلات نهفته هست

برو دکتر برات یه عکس بنویسه مشخص میکنه

من خودم پریروز جراحی کردم منتها نه عقل دندون ششم رو خیلی راضی بودم پیش متخصص فک رفتم بنظر من برو پیش ...

روی عصبت بود ینی؟دچار بی حسی نشدی؟

این جراح رو همون دندون پزشکم معرفی کرده 

دندون ششم رو چرا جراحی کردی؟  خب میکشیدی دیگه منم دندون ششمم کیست داشت و شکسته بود. رفت ...

کشید خب خیلیم خوب کشید ولی من رفتم پیش جراح به دندان پزشک اکتفا نکردم دندان شیش پاینمو پارسال رفتم بکشم نتونست دربیاره لث رو پاره پاره کرد من یک ماه اشک میریختمو درد داشتم این دندونم رو رفتم پیش جراح فک و صورت یک ساعت بعد غذا خوردم از بس دستش سبک بود

😂😭وسط غصه هام خندم گرفت اخرین دندون دیگه  کلا با 4تا دندون عقل میشه 32 تا دندون شاید عقلات ...

میدونم اخرین دندونه. 🤣🤣🤣🤣

ولی نمیدونم الان اخرین دندونم عقله یا هنوز درنیومده

وقتی دندونتون دراومد درد داشت؟ یعنی متوجه دراومدنش شدین؟ 

نشنیده بودم بی‌حسی زبون😐 ینی چی؟؟ تا همیشه بی حس؟؟ منم دندون عقل یکی دو سال پیش جراحی کردم ولی اینط ...

خب اخه وقتی دندون عقل روی عصب باشه امکانش هست 

کلا از امپول و خون میترسم

تابحال پر کردن یا عصب کشی نداشتم نمیدونم درد بی حسی چقده

ولی وقتی مریض میشم بهه هیییچ عنوان امپول نمیزنم 

خیلییی میترسم 

پارسالم رفته بودم ازمایش خون  حالم بد شد

بچه هامیش مگ توکرونارفت دندون پزشکی منم دندون عقلم بیچارم کرده میترسم برم

جراحی زیبایی تا همین هفته پیش انجام میدادن دیگه این که دیگه کار درمانیه :/

بنظرم دکتر برو تا دندونای دیگتو خراب نکرده

میدونم اخرین دندونه. 🤣🤣🤣🤣 ولی نمیدونم الان اخرین دندونم عقله یا هنوز درنیومده وقتی دن ...

خب تعداد دندونات بشمار ببین چندتاس میفهمی دیگه

من دوتا عقل فک پایینم نهفته هست یعنی بیرون نیومده

فک بالامم یکیش یه کوچولو خیلیی خیلی کم اومده بیرون ولی یکی دیگش هنوز بیرون نیومده

گاهی اوقات شاید احساس فشاار کنی توو دندونات و فکت

بهترین کار همون رادیوگرافی هست