2777
2789
عنوان

عاشقان گل و گیاه بیاین عکس🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 4845 بازدید | 448 پست
این جریان مال اون اوله که میخواستم گل و گیاه داری منم تقریبا دو سال پیش فکر کن چقدر بهم زور گفت اینا ...

با گلفروشه دعوا نکردی؟الان تو خونه گل و گیاه تکثیر میدی میفروشی؟وای چه حوصله ای خیلی کار خسته کننده و شیرینیه.‌من که هروز صبح میخوام سر بزنم بشون واهمه دارم نکنه باز افت زده باشن. این استرس افت شده خوره

یه مغازه املاکی نزدیک خونمون هست. بیشتر شبیه گلخونس دورتا دورش گلهای بزرگ و غول پیکر گذاشته وسطش چها ...

نور زیاد بهش میرسه حتما آره ما هم اینجا یه املاکی داریم گلخونس

جاش بزرگه حتما گلدوناش بزرگن

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با گلفروشه دعوا نکردی؟الان تو خونه گل و گیاه تکثیر میدی میفروشی؟وای چه حوصله ای خیلی کار خسته کننده ...

وای آره منم استرس دارم نگاه کردنی

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

گلم سلام

من یه بنت قنسول دارم..چجوری ازش‌مراقبت کنم

اولین گل یی هست‌که‌دارم....کمک‌

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊
این جریان مال اون اوله که میخواستم گل و گیاه داری کنم م تقریبا دو سال پیش فکر کن چقدر بهم زور گفت ای ...

دویست تا گلدون خیلیه ها..فکرشا بکن چقد جا باید داشته باشی برا نگهداریشون

هر بار این درو محکم ببند برو
با گلفروشه دعوا نکردی؟الان تو خونه گل و گیاه تکثیر میدی میفروشی؟وای چه حوصله ای خیلی کار خسته کننده ...

نه بابا من وقت اینکارو ندارم فقط برا خودم نگهمیدارم کسی خوشش بیاد همین جوری بهش میدم نه بیرون شهر بود شوهرم همت نکرد بریم سراغش 

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 

به به دستت طلا

منم عاشق گل و گیاهم ولی چون مستاجریم شوهرم نمیذاره داشته باشم که هی بار کنیم بیاریم و ببریم

یه کاکتوس دارم داره زرد میشه میدونین باید چکارش کنم کلی از برگاش افتاده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
چی بگم  جاهای دیگه رو بگرد  میخوام بگم یعنی سرد نشو

رفتم.اینجایی که من خرید میکنم وسایلش قشنگتر از جاهای دیگه هستش.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
دویست تا گلدون خیلیه ها..فکرشا بکن چقد جا باید داشته باشی برا نگهداریشون

گلخونه میخواد 200 تا گلدن کلا 6 تا بودن فکر کنم ولی از گلهایی بود که اون موقع نسبتا گرون بود 

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها