رژیم سفت و سخت اشتباهه فقط خسته ت میکنه. یه رژیم اصولی بگیر کنارشم هر ورزشی که دوس داری. حتی اگه پیاده روی معمولی بکنی با رژیم مناسب عالی میشی. من خودم تو سه ماه ده کیلو لاغر شدم. داشتم میترکیدم الان شدم باربی
رژیم سفت و سخت اشتباهه فقط خسته ت میکنه. یه رژیم اصولی بگیر کنارشم هر ورزشی که دوس داری. حتی اگه پیا ...
اره عزیزم دقیقا حق با توعه،من الان ۵ماهه رژیمم ۲۸کیلو تا الان کم کردم بدون هیچ ورزشی،۱۰تا دیگه باید کم کنم میخوام ببینم با کدومش زودتررر کم میشم،😁من چرا هر رژیم سفت و سختیم میگیرم اصلا خسته نمیشم اصلا یعنی شده سبک زندگیم یک وعده در روز غذا خوردن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله عزیزم چرا یاد ندم؟ من از لیمومی رژیم گرفتم توی اینستاگرام پیج دارن. اما کلی بخوام بگم سبک رژیم چیه بنا به مزاجه. مثلا اگر شما فقط شکم بزرگ دارین یعنی سردی زیاد میخورین و باید طبع غذاها رو به سمت گرمی ببرید. مثلا به مرغ سیر بزنید یا چای رو با خرما میل کنید..... هیچی حذف نمیشه حتی برنج. خورشت پاستا و.... هرچی که دلتون بخواد داخل رژیم هست مقدارشم واقعا طوری هست که تقریبا سیر میشید و روزی ۴۰ دقیقه پیاده روی داره که باید انجام شه، و اینکه در صورت احساس گرسنگی شدید میتونید چای و بیسکوییت یا مثلا نون و سبزی میل کنید تو طول روز. که البته بستگی داره باز به رژیم . هیچ گروه غذایی حتی قند حذف نمیشه و فقط کمی محدود میشه. دیگه اینکه تو طول هفته یک وعده آزاد دارید که هر چیزی رو به هر مقداری که دلتون بخواد میتونید مصرف کنید. روزانه مقدار قابل توجهی میوه دارید و.... اینجوری بگم که من جوری چاق شده بودم که همه فکر میکردن باردارم.... اما با این رژیم از ۷۴ کیلو به ۶۴ کیلو رسیدم و واقعا راضی م.
اینجوری بگم که رژیم اصولی در ماه حدود سه تا چهار کیلو کاهش وزن داره. رژیمی که ماهی ده کیلو وزن رو کم کنه هم به بدن آسیب میزنه هم به شدت باعث خستگی و دلزدگی و گرسنگی میشه و حالتون رو بدتر میکنه