2777
2789
عنوان

لپه ی تو کوفته خامه کممممک

85 بازدید | 11 پست

دوستان امشب مهمون دارم واسه اولین پار کوفته درست کردم اصلا هم وا نرفته یکیشو کوچیک درست کردم ک مزه شو امتحان کنم الان امتحان کردم دیدم همه چیش خوبه اما لپه ش خاااامه چیکار کنم؟؟؟بنظرتون بذارم بیشتر رو شعله بمونه لپه ش میپزه؟؟

محشر که شود من به خدا خواهم گفت آنکه تو از من گرفتی همه جانم بود...روزهای سخت بی مادری...بی پدری...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قبل باید لپه جدا پخته بشه

پختم اما انگار کم پخته شده چون تو دستور نوشته بود لپه نیمه پخته

محشر که شود من به خدا خواهم گفت آنکه تو از من گرفتی همه جانم بود...روزهای سخت بی مادری...بی پدری...
چیو چرخ کنم؟کوفته آماده شده اما لپه ش خامه

نمیدونم شماچطور پختید ،اما ما بعداز پخته لپه یا نخود حالا فرقی نداره ،درچرخ گوشت چرخش میکنیم ،بابرنج وگوشت چرخ کرده 

اللهم عجل لولیک الفرج ،،،،برای سلامتی وظهور امام زمان صلوات....

کامل بپز از این به بعد

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

منم یبار این گولو خوردم واسه اولین بار کوفته پختم لپش نپخته بود تو دستور نوشته بود نیم پز دیگه کوفته نپختم

آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟