2777
2789
عنوان

نذر برای دیدن قلب جنین

305 بازدید | 10 پست

سلام. من نذر کرده بودم اگر قلب جنینم دیده بسه، برای ۴۰ نفر که منتظر بارداری هستن یا مشکلات سقط و ....دارن به نیابتشون آیت الکرسی بخونم.

لطفا اونایی که میخوان اسماشون رو بدن تا براتون بخونم. 

منم محتاج به دعای شمام. چون بعد از ۵ بار بارداری ناموفق، قلب بچم امروز تشکیل شد، اما دکتر گفته خون ریزی پشت جفت دارم. خیلی برام دعا کنید 

خدا رو شکر 

انشاءالله به سلامت بغلش بگیری 

منم ی سقط داشتم، هفته دیگه ان تی دارم، خیلی استرس دارم. 

برات 5 تا آیه الکرسی میخونم

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله که سالم بیاد بغلت

..زن داداش منم  بار اول که رفت سونو دکتر بهش گفت دور جنین به خاطر خونریزی کامل خون گرفته ولی خدا. رو شکر الان دخترش یک سال و نیمه س....اگه تونستی واسم دعا کن خدا بهم یه نی نی بده تا پسرم غصه نخوره

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
ممنون عزیزم. اسم من فاطمه هست. اسم شما چیه برات آیت الکرسی بخونم؟

عزیزم رحم اجاره کردید؟ یه تاپیک قبلن زدید 

ببخشید پرسیدم،انشالله هر جور هست خدا دو سه تا نی نی سالم و خوشگل بهت ببخشه