باور کن خیلی گشتم یکی میگه اصلا برا چی هست یکی میگه داشتم همشو ارسال کردم به یه کلینیک طب سنتی فروشگاه های اینترنتی هم زده موجود نیس حالا منکه به شوهرم الان عسل و سیاهدانه و سه شیره و جنسیگ و پودر اویشن کوهی و زیره سیاه و پسته و گردو و کنجد و بادوم و بادوم زمینی مخلوطشو بهش میدم ببینم تاثیر داره
بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرم من ک اصن آز اسپرم نداده ی شل نوشابه رو تو ی هفته میخوره هر از گاهی هم قلیون میکش ...
راضیش کن ازمایش بده من دوساله اقدامم ۳ ماه دارو خوردم با وجود فولیای خوب حامله نشدم البته من ۷ ماه قبل ازماش داده بود خوب بود ولی یه ازمایشگاه دولتی این ماه ازمایشگاه خصوصی داد دکترم گفت تو بخاطر شوهرت دوسال حامله نشدی
بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
همش میگه من اسپرم قوی هست طبعش هم گرمه خودش پنج تا داداش داره ی خواهر داداشاش ه ...
ربطی نداره طببع شوهر منم گرمه اگه باهاش همراهی کنم هر شب میخواد ولی بخاطر من شده یه شب درمیون بعدم داداشاش و خواهراش همشون بچه دارن هم پسر هم دختر با یبارم بچه دار میشن متاسفانه ولی خودش ضعیفه ببرش دکترت قانعش کنه